meni se usluga čini OK, samo kako se to 'bilježi' tko je zvao, mislim dal se skidaju impulsi osobi koja zove (tog nekog kome je isključen mob)?
Da čujemo šta mislite za tu novu uslugu kod svima nam poznatog Htmobile-a.
Samo da navedem da je to nova usluga neovisno o govornoj pošti. Znači da bi se koristila usluga nemorate imati aktivnu uslugu govorne pošte.
Ono prije se zvala unaprijeđena govorna pošta a ovo je baš usluga "Tko je zvao".
Aktivira se pomoću koda **70*124# i tipka za poziv.
Kada ste nedostupini ili vam je isključen telfast, ako vas u tom trenutku nazove netko sustav bilježi poziv, te kada dobijete signal ili uključite telfast dobije te poruku sa najviše 4 broja koja su vas zvala, datum kada je to bilo, vrijeme točno i koliko puta su zvali.
POTPUNO BESPLATNO SVE.
Šta mislite jel dobra usluga?![]()
Mostovi okruga Peščenica
meni se usluga čini OK, samo kako se to 'bilježi' tko je zvao, mislim dal se skidaju impulsi osobi koja zove (tog nekog kome je isključen mob)?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
bude valjda nesto slicno doslo i kod vipa
...u biti sistem je kao da ti je isključeno zvono a ne mob - znaći nema naplate nikome...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
mislim da se ne naplaćuju impulsi
a kakav je zvuk ovom drugom? ko da je ugasen mob ili...
a cuj bolje ista nego nista, ne salim se meni je taj sistem stvarno dobar sluzi svrsi...
chevapi for men
Ovome koji zove se javi poruka da nije dostupan ili da je isključio mobitel i sustav to zabilježi i nikome se nište ne naplaćuje.
Mostovi okruga Peščenica
Samo je potrebno imati najmanje 1 kunu na računu za korištenje usluge
Mostovi okruga Peščenica
Bookmarks