17 puta je pogledano, zar mi nitko ne moze nista napisat?
Pozdrav svima!Jucer ujutro sam kupio samsung e700 pa me nesto zanima ako netko zna!Kada mi je mob na besumnom,onda nakon propustenog poziva ispusti onaj ton informacije kao i kad poruku posalje!Trazio sam po starim postovima,ali nitko to nije napisao!Moze li mi netko reci kako da to iskljucim?
Hvala
17 puta je pogledano, zar mi nitko ne moze nista napisat?
ocito je greska u softu. jesi ga kupio u ducanu ili na crno?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
U ducanu, u HT centru!Sta vama tog zvuka nema?To je isti onaj zvuk kao i kad zavrsis razgovor!
nosi to na servis.... ako hoces... po meni to nije nes strasno...
aj samo napisi koju verziju softa imas...
(utipkas *#9999#)
Zvao sam servis u ZG i rekli su mi je da tako na svakom mobu!Verzija softa je PE700.05 E70XFWK1
imas istu verziju softa ko i ja i nemoj slusat majmune kaj ti govore, A POGOTOVO AKO SI ZVAO EUROPATRADE.
nema vecih majmuna..... vjeruj mi znam
naravno da nije tako na svakom mobu yebote...... kad stavis na besumno onda nema zvuka!
Pa zasto je onda tako kad nam je isti soft?Isto stvar bude i kad zavrsim razgovor, a na besumnom je!Tip mi je reko da je to tako!Mozda je i tebi tako, ali nisi mozda skuzio...
Nije 100%. Koja je onda korist bešumnog ako ti tuli kad završiš razgovor. To nije dobro. A jel ti svira melodija kad ti je na bešumnom?Poslao: sancho
Pa zasto je onda tako kad nam je isti soft?Isto stvar bude i kad zavrsim razgovor, a na besumnom je!Tip mi je reko da je to tako!Mozda je i tebi tako, ali nisi mozda skuzio...
a mozda si prcko nekaj po onom test izborniku..
Ma ne svira melodija,samo ispusti ton kad zavrsis razgovor bi na besumnom ili ne!Nisam nista prcko po tom test izborniku, a ni neznam di je to ni sta je to!
pa jel ti to jako smeta?
nisi reko koga si zvao i pitao?
Vidio sam jucer kod frenda ista je stvar!Malo bolje upoznajte svoj mob pa djelite savjete....pozdrav
e covjece pa isprobao sam to!!!!!!! onda ti i frend imate neke krive.... ko zna sta je
SANCHO pa ne brini se. Očito je greška u software-u. Re-instalacija traje par minuta i nakon toga bi sve trebalo raditi. Imaš garanciju i riješi to u HT-u. Oni če ga poslat kod ovlaštenod distributera i rješit će to. ajd
By DD2
pa nije valjda da ti toliko smeta to.... ?
Ma ne smeta samo mi malo ide na zivce!
da..... i meni puno stvari ide na zivce..... ne samo na mobitelu.......![]()
Odkako sam kupio mob svaki dan me nesto novo zivcira!Danas sam skuzio da sam negdje izgubio onu malu gumicu koja stiti sarafcic na displayu!Ej da li znate da li moze kabel od t100 za e700?
I mene je toliko naživcirao da sam ga prodao nakon tjedan dana. Kabel za E700 je poseban. Tako da se ne može koristiti ni jedan drugiPoslao: sancho
Odkako sam kupio mob svaki dan me nesto novo zivcira!Danas sam skuzio da sam negdje izgubio onu malu gumicu koja stiti sarafcic na displayu!Ej da li znate da li moze kabel od t100 za e700?
ma koji serafcic....?
A kad dignes poklopac imas s lijeve i desne strane dvije zastitne gumice, a ispod njih su sarafici!
Bookmarks