Rješio, navodno postoji neko forsirano flešanje ako se smrda firmware, samo ono se spaja direktno u mobitelu na neki čip. Samo za moju E70 pošto ih nema puno će bit teže nać.
Dakle za moju njokicu E70 je stigao novi firmware i odmah sam ga stavio. Sve je lijepo prošlo skinuo fajl instalacija prošla i na kraju se pojavi firmware update failed.
Probao sam odmah još jednom update, ali nokia je bila u nekom testnom modu a prilikom updejta treba bit u general profilu i nije htjelo instalirat. Dakle ugasio sam ju i ponovo upalio. Nokijin logo se pojavio i on se izmjenjuje sa satom, nijedna tipka ne reagira. Što napraviti? Postoji li neki force flash da se stavi starija verzija?
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Rješio, navodno postoji neko forsirano flešanje ako se smrda firmware, samo ono se spaja direktno u mobitelu na neki čip. Samo za moju E70 pošto ih nema puno će bit teže nać.
Da da, nadam se da postoji rješenje, ja sam slično imao na palmu koji ima driver koji radi čak i kada se firmware odnosno ROM smrda updateom ili na neki dr. način. Priključi se USB, punjač, ne hotsync buton i još jedna tipka te napravi soft reset i pomoću jednog programčića moguće je ubaciti novi ROM. Pa držim fige da isto radi i na Symbianu...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Danas mi stiže telefon i sve je u redu. Na nokijama je to kontakt s lijeve strane od sim kartice. Nisam ga nikad prije primjetio dok mi na servisu nisu rekli.
Bookmarks