Vidim da nitko ne odgovara već 18 dana, pa ću ja nešto napisat...
Znači, Ricoh Caplio R6 je stigao doma jučer i u ovih 24 sata što ga imam u rukama i u kojima sam napravio preko 150 slika mogu reći da je digitalac stvarno odličan...
Brz je, slike su odlične, zoom radi perfektno i jedina zamjerka je malo bučniji metalni zvuk kad se zoomira...
Funkcije su odlične, jedino nemogu nikako skužiti kako radi mod za prepoznavanje lica, a i ako nađe lica, zna mu se dogoditi da ponekad malo krivo izoštri...
Evo, to je moje početno iskustvo, ako imate nekih pitanja pitajte...

Odgovori uz citat

ortret, face (služi za prepoznavanje lica, no taj mod ne mogu nikako prokužuit), sport, landscape, nightscape, high sens(koristi se za slikanje u mraku, lakše se vide stvari na ekranu), zoom macro(iako neznam čemu im ovo služi jer se sa makrom može slikat u bilo kojem modu), black&white, sepia, skew cor mode(služi za slikanje stvari koje su pod kutem, te ih on sam ispravlja, no, još uvijek nisam potpuno skužio kako to radi, a i kako čitam po stranim forumima ni njih software za to nije baš potpun); text mode(odličan mod ako želite slikati neki tekst jer ga stvarno dobro uzfokusira i lagan je za čitanje na kompu) i movie mod.
Bookmarks