To je i mene ubijalo u mozak. I tako sam par puta instalirao uninstalirao lupio par puta šakom o stol
i gle čuda proradilo. Kako? Nemam pojma
imam problem s spajanjem preko bluetootha , do nedavno je sve radilo, a sad kad se ocu spojit na serial port nikako se nece spojit nego javlja: could not coonect to the remote device. komp mi prepozna mobitel i sve sljaka osim tog serial porta...
-znaci niti pc suite mi ne prepozna mob zbog tog serial porta
cak sam ponovo instalirao bluetooth i opet nista...
-ako ko zna u cemu bi mogao biti problem molim za pomoc
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
Ja sam danas kupio bluetooth adapter i imam neki glupi problem. Sve mi normalno radi, čak ga postavi kao serial port i onaj mRouter se spoji, ali pc suite se otvori "prazan". Sta trebam napravit? Na laptopu kad spajam preko infrareda, otvorim pc suite i normalno pokaže sve ono file transfer, image transfer i td. Programe isto nemogu instalirat, ali podatke mogu slat (pomocu programa koji sam dobio uz adapter).
trebaju ti se komp i mob bas spojit u bluetooth vezu.. na mobu ce ti bit ona tockica od bluetoothea u zagradi a na kompu ce ti dole tam kod sata bluetooth znakic pozelenit, kad to dobijes onda su ti spojeni.
-udji na "my bluetooth places", zatim sa strane na "view device in range" onda bi ti trebao nac tvoj mob, kad ga nadje stisni na ikonicu i zatim odaberi "bluetooth serial port" -i tada bi ti se trebali spojit onako kako sam ti gore naveo, a ako nece slobodno probaj vise puta za redom jel se i meni to zna cesto puta desit da se nece spojit iz prve.
-kolko si platio adapter? ja sam svoj u ve-milu platio 180kn i odlican je
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
Ma sve to napravim, sve se spoji, i onaj nokijin mRouter, ali pc suite ne pronalazi ništa.
Ja sam adapter platio 270 kn, obišao sam cijeli grad, a nisam našao ništa jeftiniije, a iz zagreba mi se nije dalo naručivat...
Pogledaj ovdje možda ti pomognePoslao: Gen Mo'Kai
Ma sve to napravim, sve se spoji, i onaj nokijin mRouter, ali pc suite ne pronalazi ništa.
Ja sam adapter platio 270 kn, obišao sam cijeli grad, a nisam našao ništa jeftiniije, a iz zagreba mi se nije dalo naručivat...
Hvala, uspio sam u međuvremenu. Valjda mi se uz pc suite instalirao i onaj SDK (ili tako nekako), kad sam njega deinstalirao sve radi bez problema.
Bookmarks