Malo gledam po forumu i nisam našao olympus x-775, pa sam ja krenuo o njemu pisati. Dobio sam ga danas za firmu , i sasvim je OK. 7.1 megapixela, 3x optički zoom, xD kartica (nisam je dobio), ali i jednih 7 megabajta interna memorije. A evo i 1. pitanja: jel netko zna gdje mogu kupiti xD kartice bez obzira na količinu memorije u Vrbovcu?![]()

Odgovori uz citat
:Znam da to nije napredan fotić klase SLR, ali da li netko zna neke "trikove" na Olympusovim fotićima. kao na primjer , što sam čitao na forumu za brzinu zatvaranja objektiva, broj okidanja itd. Ja sam početnik-amater klasa za digitalne fotoaparate jer mi je to "prvi vanzemaljski kontakt".

. I zove on mene danas i veli da su mu se baterije potrošile , a slikao je 4-5 slika. Ja sam napunio baterije dan prije nego što je otišao s originalnim Sanyo punjačem. I u čemu je sad caka? Baterije su čist u redu, 2100 mAh, i nigdje nisu nastradale fizički.
il su se smrznule negdi pa ispraznile.
) samo su dvije mogucnosti, ili nesto nije u redu sa punjacem, pa nije baterije adekvatno napunio ili nesto nije u redu sa beterijama, pa je punjac detektirao da su pune i prestao sa punjenjem.

Bookmarks