wm ne rula. imam na kompu linux pa wm nikak nejde tu.neznam kolko ce mi upnp koristit. treba mi recimo voip preko wlana. bitno je da je baterija sto bolja. vecina ekrana je plus ali opet stara ima 6131 koji ima ekran slican e65. a ekran ej super. mozda recimo kad bi ekran iz d600 mogo stviti unutra posto wlana nema bas svuud(bar ne otvorenih a kismet nemogu staviti u mob ) dobro bi dosla bilo koja(sto brza) tehnologija za povezivanje na net(email islicno)
razmisaljal sa m o mobitelu s linuxom. tipa a1200 ali posto ga je tesko nabaviti odsutajem a i cinjenica je da ima dosta nedosatatka u usporedbi sa ove dvije divote.(bez wlana za pocetak) no can do. s ovom motorolom (imam ju 8 mjeseci) sam vec tolko poluidel da sam pokusal portat linux gore. bezuspjesno naravno,. nisam jos bas tolki strucnjak. lfs za mob.jea rajt.

plus kod n80 je kaj u nju ide mini sd koji imam i u mpx220 pa mogu svoj gigabajt iskoristiti. no opet ako imam par kila kuna za mob valja imam i jos 200 za gigabajtnu karticu stvar koja me brine kod n80(okej imaju ju mnogi i popodrska je dobra) je to kaj je mob izasel jo 2005. to je ona, davno. fest davno. e65 je izasel pred par mejseci. vjerojatno je raden boljom tehnologijom. ili se varam? imate mozda koji drugii priejdlog za mobitel? mora: en biti dummy, ne imati wm imati blutut, wlan, neku brzu tehnologiju za bezicno povezivanje, memorijskiu akrticu, najmanje qvga ekran, dobar izlaz za slusalice. kamera nije opce bitna. kaj se mene tice netreba ej uopce ustvari. bit laksi od 200 grama(kako sam zahtjevan) bit sto manji od cigle. i ne kostat vise od 3k kuna(sa garanicijom. ne na crno je li )