Ja imam tv vec nekih cetri-pet godine i nemam nikakih problema, a i prijatelj ga je kupio (isti model malo face lifthing) prije nekih tri godine isto tako.
Pa ti zakljuci.
sta mislite o tom proizvodjacu? jako su jeftini, a nekako mi se cini i da su kvalitetni
Ja imam tv vec nekih cetri-pet godine i nemam nikakih problema, a i prijatelj ga je kupio (isti model malo face lifthing) prije nekih tri godine isto tako.
Pa ti zakljuci.
proizvodi za jednokratnu upotrebu.....
zasto?
kolko para tolko muzike
@coma,zato kaj kad ti istekne garancija,a uređaj se pokvari neisplate se popravljat...baciš i kupiš novo....![]()
cekaj, ne razumijem koja je konkretna razlika izmedju toga u sonija ili panasonica???
radio sam u ducanu s tehnikom i sa sigurnoscu tvrdim da su 90 posto djelova u quadro proizvodima panasonicovi, a jeftino ti je samo zato sto se televizori,dvd-i i ostali quadro proizvodi sklapaju kod nas u hrvatkoj, al to ne znaci da pada kvaliteta...
a sto se tice servisa imas ih po cijeloj hrvatskoj
pa sad ti procijeni dal se isplati uzet .....
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
ja bi uzeo... koliko para i kakav TV coma?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ja bi rađe dodal 200kn više i kupil samsunga nekakvog....
ma neznam tocno kolko para, ali su jeftini! imas flat 72cm 100hz po malo vise od 4000kn, kolko bi sony takav kostao. to sam vidio na netu, moro bi otici u ducan pa pogledat malo bolje.
ja imam quadrovov kazić kupljen prije 5 godina i od tad je non stop u pogonu i nikad se nije zbrejkal a imam i telkač njihov kupljen prije 2 godine isto tako
Ne zaboravite da su i Samsung i GoldStar(sadašnji LG) prije 15-tak godina bili u sličnoj poziciji.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
je al meni je taj goldstar kazić imao svojih trenutaka kenjaže...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Skoro pet tisuća nebi dao za quadro, ali ako se radi o onim za 1ooo kuna otprilike sa 55 ekranom, a mislim da su čak i ispod tisuću kuna onda bi uzeo. Ako dajem 5000 onda bi više vjerovao samsungu nego quadru. Ustalom panasonicovi televizori uopće nisu skupi pretjrano ja gledao u exportdrvu i za 4500 kune možeš naći super telku sa ravnim ekranom. Provjereno sigurno, posjeti dućan u ilici pa ćeš vidjeti.
Mostovi okruga Peščenica
Ma ne mora znacit da ne valjaju nisaka cjena moze samo znacit da se pokusavaju probit na trziste..
al ipak ja bih nadodo jos malo za samsung
odgovorno tvrdim da su naj kvalitetniji su mi svi el uredjaji u kuci od samsunga i neki rade vec godinama
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
...ja ču za vikendicu uzet nekog Quadra za somića kuna,to se isplati,ali TV koji bum doma gledal 10 godina mora biti nešto kvalitetniji......moje mišljenje....![]()
Evo ja isto imam quadro tv, vec 3 god. nikakvih problema nisam imao.
Po meni uvijek vrijedi koliko para toliko muzike, ali, kao prvo, samsaung nije "malo" skuplji nego dosta, a quadrić radi i radi
Sto se tice popravaka, gotovo sve moderna tehnika se radi tako da nema popravaka, nego se jednostavno mijenjaju djelovi.
Osim toga vecina toga je iz Poljske, a vjerujem da su i djelovi manje vise isti.
Meni je sasvim o.k. ali svako neka sebi bira!!!
Ako uzimaš telku za doma na njoj ćeš gledati 10-15 god ako ne i duže pa mislim da se isplati uložiti više novaca u njega. A ovo za soma kuna je definitivno best buy
Mostovi okruga Peščenica
@tomo koji je to danasnji tv koji ce ti dobro sluziti 10 godina, takvih nema a da bi to bio bolji tv ima plazma screen a plazma ekran traje 4-6 godinea a onda ga mozes baciti.
@trayche ako zelis vishe para ubosti za kucnu zahebanciju onda kupis dobar projektor od 20-30 tisuca kuna jer projektor je 1000 puta bolji od najboljeg televizora!
p.s. moj tetak je kupio sebi novi sony tv ma neki ludacki najnoviji dosao u 1. mjesecu 30.000 kn sve sto se moze danas utrpati u tv utrpano je u tog sonya... i opet je meni taj tv nikakav, bolje bi mu bilo da je ubo projektor to bi bila mrak slika!!!
chevapi for men
gle niti projektor nije idealno riješenje, ima svoje mane samo što je velika slika, puno košta, lampa se mora mijenjati, boje nisu stvarne kao na telki itd.
Gle kad sve zbrojiš da sada imam 30000 kuna neznam kaj bi kupio stvarno ali vjeruj mi imam projektor na faksu koji koristim ga svaki dan trba imat sobu čoviječe za to a slika nije savršena.
Mostovi okruga Peščenica
ma projektor sucks.
ja sam kupio jvc, 72cm, 100hz, za oko 4500 ili tako nesto ne sjecam se vise... telka mi je super...
@kappa to su gluposti...kakav rok trajanja?...kupi normalni TV 100Hz-a i imat češ ga 10 godina....imam sony-a trinirton već 9 godina i nije niš lošija slika nego na ovim modernim kenjcima od TV-a ionako niko ne koristi od TV-a niš drugo osim skarta i mjenjanja programa( hebeš i sliku u slici-to je čisto sranje ionak svako doma ima dva ,tri TV-a)....niko ne priča o nikakvim plasma ekranima, CRT-rules.......
@gog...svaka čast-to je prava kupovina.....
Bookmarks