ili sam televizor krepa da si skrati muke kada ga ti gledas!![]()
ma mi ga stvarno žestoko gledamo, a to ne mislim na vremensko ograničenje godine, nego ga kurimo na druge načine - jedan film koji mi pustimo poždere bar 200 sati inače normalnih filmova...Poslao: gog
daj mi wb objasni kako si dosa do brojke od godinu dana? nesto ti matematika bas i ne ide...?![]()
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ili sam televizor krepa da si skrati muke kada ga ti gledas!![]()
Pa toliko televizije nije baš zdravo za oke. A gledanje HRT također nije preporučljivo![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
jedino što se preporuča je gledanje OTV-a. (malnar&pervan)
nego, da se vratimo na quadro....coma si cupil tv
ne, ma ljudi pa nisam ja ni kanio nista kupovati, penzija nije jos stigla. to je bilo pitanje koje me mucilo, jer mi se cinilo kao da je quadro jedna od rjetkih solidnih jeftinih firmi, malo smo pricali i u petak o tome, pa sam odlucio vidjeti sto drugi misle o tome
Imam quadro 82cm 16:9 100Hz slika u slici 2 tunera , ravan ekran itd.
A imao sam tv panasonic njihov video, autokazetofon itd.
Znaci bio sam zaljubljenik u panasonic, prijatelj u sony i nakon kvarova na tim markama i njihovim popravcima (o dugim čekanjima bolje da šutim i cijeni popravka.
Konačno shvatih da novce vise ne dam za ime marke.
A qvadro radi i neka tako bude ja sam zadovoljan.
kolko si ga platio?
6000 kn.
Inem im je zastupnik pogledaj s njima s kim rade obicno su cene kao i kod njih na webu.
Bookmarks