obična telka jedino možda 16:9 format ,82 cm 100 hz-a i to je to najbolja kombinacija
obična telka jedino možda 16:9 format ,82 cm 100 hz-a i to je to najbolja kombinacija
Mostovi okruga Peščenica
ma netreba 16:9 to je samo za dvd, meni je vise za tv
Ma koristi i za jedno i za drugo.
Stvarno odi u panasonic vidi češ da telke nisu skupe pretjerano
Mostovi okruga Peščenica
dobro ti Trayće veli...odi pogledaj niš te ne košta.....ak kupuješ sebi za sobu uzmi si Quadro....ak kupuješ za boravak di svi susedi vide,kupi nekaj bolje..![]()
Moj stari ima neki ogromni Quadro već 3-4 godine iful je zadovoljan. Ja sam si ipak bio uzeo prosječnog Sonya... Smatram da uzrečica kolko para tolko muzike danas za elektroniku više ne vrijedi, jer sve to sklapaju tajlanđani od po 8 godina... pogledajte malo ono made in... Ja osobno znam frenda koji je pred 2 god kupio Sonya od 100cm, sa svim mogućim i nemogućim sranjima za 7000kn i sav mu je zdrkan, pola stvari ne radi, tak da to ima i veze sa srećom...
Wasssssuppppp?
Mislim da se niti slika ne može uspoređivati a za takav test najbolje je otići npr. u pevec gdje imaju 20 telki sa ravnim ekranom 16:9 formata, jedan pored drugoga, svi uključeni i vidiš koja je slika za tebe najbolja.
Ne trebaš tamo i kupovati samo vidiš kakva je slika. Mora se priznati da imaju veliki izbor telki pa se može vidjeti.
Mostovi okruga Peščenica
mali savjet: ni pod koju cjenu nemojte kupiti samsunga a da na njemu pise da je iz madjarske, jer ja za taj tv, ma kakav on bio neb dao vise od 500kn.... svaki treci ili drugi ima gresku
-najbolje je po meni uzeti 55cm, plazma, stereo... od quadra za 8499kn s dvije god. garancije.. svi zivi su nahvalili taj tv, odlican tv s obzirom na cijenu, jedina zamjerka mu je sto mu je mali ekran
sony mp30- mp3, pojacalo 2x300w, subwoffer rockford-fosgate(40cm) 300w sinusa -only for fanatics
za te pare uzmes projektor
to sam ja rekao projektor je prava stvar (provjerena)
chevapi for men
Ne, rađe onaj sonyev od 120000 (ili nešto slično) i nemaš frke. Projektor se može sakritIpak je razlika u kvaliteti slike vidljiva između ,recimo, Quadra i Sonya. Imamo doma 4 sonya (3 TV-a i monitor) i zbilja su zakon zakona. Nema do Sonya
![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
dobro za 9000 kuna i nemozes uzeti neki projektor ali za 15-20 tisuca mozes uzeti ZVJER
chevapi for men
Ma to su sve sranja naj bolje je ekran do 100cm
Plazma su sranje jer se brzo pokvare
A samsung vecinu proizvoda sklapa u koreji
Neznam odakle to da se sklapaju u madjarskoj
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Bolje korea nego mađarska![]()
ma dajte kakav je to projektor za 20000 kuna koji vi smatrate najboljim na svijetu. Za 10000 kuna kupiš sonya 82 cm 16:9 format sa 100 hz i to je najbolji izbor. Kakva ti soba treba za projektor, plazma košta previše.
Telka je po meni najbolji izbor.
Mostovi okruga Peščenica
a od kud ti to da se brzo pokvare molim te?Poslao: booky_boy
Ma to su sve sranja naj bolje je ekran do 100cm
Plazma su sranje jer se brzo pokvare
btw, danas sve najbolje dolazi iz koreje, malazije, tunguzije i nigdjezemske!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ima projektora za 8000kn
ne pokvare se brzo nego imaju svoj radni sat ... kada isteke (neznam sta se dogodi sa plazmom) rikne ti tv i nema vishe.
chevapi for men
A to je koliko godina?
How long will they last?
This varies considerably between manufacturers but usually from 20,000 to 30,000 hours. After this time the plasma screen will only be at around half the original brightness. If you used your plasma screen for 5 hours a day every day it would last over 10 years.
At the end of the plasma screen's life, the screen will be very dull and you will need to replace the plasma screen with a new one. This is one advantage plasma screens have over LCD projectors, which have a bulb life of usually 2,000 hours before replacement.
hebote, pa ja i moj stari onda skurimo plazma TV za godinu dana!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I onda je najbolja slika na plazmi, ali ako nemamo baš novaca onda je najtrajnija i najbolja opcija neka dobra telka
Mostovi okruga Peščenica
daj mi wb objasni kako si dosa do brojke od godinu dana? nesto ti matematika bas i ne ide...?![]()
..možda slavi novu godinu 29.02....![]()
Šta ste svi za te projektore zapeli... Ma najbolji je grundig iz 73, onaj koji nema daljinski, težak između 15 i 40 kg, ne vide se rubovi slike, mijenja ti boju svakih 45-60 sekundi, a oštrina mu i nije baš jača strana...
Wasssssuppppp?
Ma covjek nije bukvalno mislio et recimo meni bi taj tv trajao 3-4 god
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Bookmarks