Poliklinika Kapulica ?![]()
stari mi otvara polikliniku pa mu treba neko cool ime za njegovu cool polikliniku... znam da ovo nema nikakve veze sa vama niti sa mobitelima ali rekao mi je stari da ce mi dati 1000 kn da mu smislim dobro ime i prihvatljivo, a meni bi dobro doslo tih 1000 kuna
... posto ja narvno nemam pojma kakvo bi to ime moglo biti pomoc trazim od mojih vjernih forum frendova ... thx
chevapi for men
Poliklinika Kapulica ?![]()
Forumaš godine :)
Ako se bude tako zvala HOCU 500 KUNA !![]()
to bi bilo dobro ali bash ko snobovi... a nevjerujem da cu ti moci dati 500 kn jer ce mi stari ionako reci platio sam ti mobitel, budi sretan i zadovoljan
![]()
chevapi for men
JAJARA
sta jajara???
chevapi for men
poliklinika "enterprise"
neka naziv bude "uđeš, umreš"
Poliklinika "[vase_prezime]" ?
enterprise is a good idea ...![]()
@coma mislim da to tvoje pravo ime za mrtvacnicu![]()
chevapi for men
Poslao: Hrvoje xyz
Poliklinika "[vase_prezime]" ?
To sam ja rekao![]()
poliklinika za šta?
Poslao: coma_zgb
neka naziv bude "uđeš, umreš"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neka se zove "Poliklinika"
Marica
sad ce kappa napisat ko sezam "sve je zauzeto" - kao kod onih sezamovih web stranica.
a sorry nisam skuzio da mu je to kap.. prezime.
ja misla to neka vasa interna .a kad ono..
struja!
@hope poliklinika je za vishe stvari bit ce stomatolog, fizioterapeut, moj stari kao doktor za sport,medicinu i prehranu i ljekarna
chevapi for men
poliklinka za što?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma otkud da ja znam nisam ja doktor!! valjda za sport i prehranu, ali nisam ziher
chevapi for men
poliklinika *MOBIL*![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Vita ili Vitae, ili zdrav život na latinskom ali ne znam kako se kaže zdrav na lat., zaboravih
ja ti imam popis svih poliklinika i vita već postoji tak da je isfurano
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
sanus je zdrav..
Bookmarks