Bok svima!
Nedavno sam kupio novu konfiguraciju, instalirao Windowse, sve divno krasno, brzo, bla bla... Instalirao sam igru Test Drive Unlimited, sve postavke grafike na high, 4xAA, HDR... igra jednostavno leti, grafika boli glava... uglavnom nakon nekih 5-10 minuta igranja igra se jednostavno zamrzne, grafika se zbrčka totalno, ekran postane ljubičasto-crven i samo ostanu konture od ceste i vozila...a zvuk nastavi normalno radit... igra blokira cijeli komp, pa mi niti ctrl-alt-del ne pomaže nego moram ručno resetirat komp... pokušao sam mijenjati sve moguće drivere (trenutno koristim Forceware 158.22), otvarao kućište radi topline, smanjivao rezoluciju i detalje ali ništa ne pomaže... Isti problem mi se događa i u Hitman: Bloodmoney te Just Cause, dok C&C Tiberium Wars i Call of Juarez rade savršeno i nakon više sati igranja... jerdnostavno ne mogu otkriti u čemu je problem...tražio sam po službenim stranicama Test Drivea i Hitmana ali ništa...Inače moja konfa je:
Intel Core 2 Duo E6600
ASUS P5B-E
2x1GB Kingmax DDR2 6400
Point of View Geforce 8800 GTS 320MB EXO Edition
Seagate 320GB SATA II
zvuk integriran na matičnoj
napajanje LC Power Crown 500W ATX2
Antec P180 case
Da li netko možda ima slična iskustva? Ispalit će na mozak više, platio sam konfu cca 1000 Eura i sada nemogu skoro ništa igrat![]()
![]()
Unaprijed zahvaljujem na pomoći!

Odgovori uz citat

Bookmarks