Ej, ubacio sam onaj tuning patch, i nemogu da upalim mob, sta je to?????
Kako se mogu rijesiti tog problema??????
pomozite miiiiiii
Ej, ubacio sam onaj tuning patch, i nemogu da upalim mob, sta je to?????
Kako se mogu rijesiti tog problema??????
pomozite miiiiiii
da si rekao koji mob mozda bi ti i mogao pomoci
chevapi for men
...ima M55...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Probaj kratko izvadit i vratit bateriju, i onda pokušaj upalit. Ako to ne upali, onda napravi undo tog patcha da ga izbrišeš iz moba.
Da, imam m55!
Taj patch je Fubu patch!
Vadio sam batteriju, al nece!
Evo sad pokusavam da vratim svoj stari fullflash u njega, sta mislite hoce li upaliti???
Sta jos mogu da radim???
Mora.Poslao: simpa
Evo sad pokusavam da vratim svoj stari fullflash u njega, sta mislite hoce li upaliti???
--
. [Lejzermaster]
ja istom mislim da bi morao raditi...
chevapi for men
Ako ne radi kad staviš stari fullflash, onda si spržio procesor ili nešto drugo u mobu.
otkada m55 ima procesor??
chevapi for men
Njemu netreba procesor, ti ga samo uzmeš u ruke i snagom uma ga natjeraš da proradi...Pa mora imat nekakvu vrst procesora, čak i hi-fi linije imaju procesor... Nije to sad P4, ali nešto ga mora pokretat...
ma mora raditi akd ubacis svoj cisti fullflash, a ako ni onda ne radi, ajvi se pa cemo probati nesto drugo...
maraschino - PTICICA
Da, kao kod meneJa sam svoj C60 na kraju morao odnjeti u servis.
nije to ista stvar. ti si morao odnijeti svoj c60 u servis jer nemas test point da bi mogao spojiti mob sa kompom pa da bilo sto napravis....
ovdje je druga situacija...
maraschino - PTICICA
Upalilo je sa starim fullflashom, i bas sam sada ubacio u njega 24 patcha, kako drugacije djeluje sada!
eh kad se sjetim mog sl45i, koji ima gotovo 100-ak patcheva. totalno drugi mob![]()
maraschino - PTICICA
vidim ja da je tebi drazi sl45i nego novi sx1![]()
chevapi for men
pa skoro![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks