mislim da je formula na gubitku bojkotom tako vjernog obožavatelja formule- whiteboya-,ali mislim da će preživjeti...
Ferrari
McLaren
Williams
Renault
BAR Honda
Jaguar
Toyota
Jordan
Sauber
Minardi
pa pokazuje se ko je najbolji
mislim da je formula na gubitku bojkotom tako vjernog obožavatelja formule- whiteboya-,ali mislim da će preživjeti...
Nije važno što je Shumi uvijek prvi. Formula nije dosadna zboz BAR-a na primjer
Tako je glavno da je Schumi UVIJEK prvi!![]()
trenutno nemam inspiracije...
Izgleda da se mi dva slažemo u tome![]()
tri...
cetri
pet
prijatelja
![]()
![]()
Ti ne?
I sta recimo shumaher na pola sezone osvoji titulu sta ce onda bit vi ce te i dalje gledat do kraja sezone???????
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
naravno...ma daleko je još od naslova,nikad se ne znam..jel...
Poslao: booky_boy
I sta recimo shumaher na pola sezone osvoji titulu sta ce onda bit vi ce te i dalje gledat do kraja sezone???????
To ti je prava bezrezervna ljubav i podrška sportu!![]()
trenutno nemam inspiracije...
Tako jepodržavam
![]()
...ma BAR i Renault se dokazuju ove sezone...dok Mercedes totalno propada...
...Button i Alonso su pravi vozači,nema šta...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Button mijenja Schumachera u Ferrariju?
Zagreb, 28.04.2004. 18:22 (autosport)
24-godišnji Britanac Jenson Button, drugoplasirani na Velikoj nagradi San Marina, zamijeniti će Schumachera kada on odluči napustiti svijet Formule 1.
Mladi vozač ima šansu stati na mjesto šesterostrukog svjetskog prvaka i zasigurno neće imati laku ulogu. Ovu je vijest objavio Ferrarijev tehnički direktor Ross Brawn na današnjoj press konferenciji. "Button je otkriće sezone, završio je na pobjedničkom podiju na zadnje tri utrke i trenutačno je treći u poretku vozača. Na svakom treningu i u svakoj utrci pokazuje svoj izniman talent, i kada dodje vrijeme da se Michael odmori te ode u zasluženu "mirovinu", Button je vozač kojeg bismo željeli imati u ekipi" - izjavio je Brawn.
Jenson Button konačno je dobio priliku da pokaže svu svoju nadarenost koja mu je 2000. godine i priskrbila mjesto u Williamsu. Nakon Williamsa prelazi u Benneton, no tamo ga loša aerodinamika, slab motor i puno pretežak bolid drže dalje od prvih 5 mjesta. Ove sezone raspolaže vrlo kvalitetnim, brzim te najvažnije pouzdanim i dugotrajnim bolidom, što mu daje šansu da pokaže što zna i može. Ferrari trenutačno nudi više.
Mislim da po mjestima koje u zadnje vrijeme zauzima zaslužio dobiti takvu priliku. Istaina da uloga mijenjanja (za sada) šesterostrukoga svjetskoga prvaka neće biti laka.
ma meni je smijesno sko shumi stalno pobijeduje !! ni negledam vishe f1 osim starta .. napanjim zvucnike i uzivam .... (barem prvih 5 minuta)
chevapi for men
Mislim da to većina radi. Meni je cijela utrka zanimljiva. Volim gledati kako Schumi pobjeđuje![]()
![]()
...od ove sezone gledam samo početak i kraj...prvih 5-10 i zadnjih 5-10 krugova...sasvim dovoljno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
na početku svake utrke trebla bi pisati obavijest,da to nije za sve koji lako zaspe...
Ma to su gluposti prati svaku sezonu od 97 i ova mi je jedna od naj glupljih![]()
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Sljedeća utrka VN Španjolske
Friday 7 May
11.00-12.00 Friday Practice 1
14.00-15.00 Friday Practice 2
Saturday 8 May
09.00-09.45 Saturday Practice 1
10.15-11.00 Saturday Practice 2
13.00 Saturday Pre-Qual
14.00 Saturday Qualifying
Sunday 9 May
14.00 Race
![]()
Današnji treninzi za VN Španjolske najavili žustru borbu ove nedjelje.
Prvi je današnji slobodni trening za Ferrarijeve vozače bio standardno dobro odrađen posao. Vozači momčadi s propetim konjićem zauzeli su prvo i drugo mjesto. Schumacher je odvozio 1:15.568, te postavio novi rekord staze, dok je Barichello bio 0.75 sekundi iza njega. No, opravdavši očekivanja svojih navijača, Jenson Button je u svojem bolidu momčadi BAR Honda dao odlučan odgovor Ferrariju u drugom slobodnom treningu. On je na drugom treningu deklasirao sve ostale vozače, no njegovo je vrijeme ipak bilo nešto lošije od aktualnog svjetskog prvaka.
Ferrari je drugi današnji trening iskoristio kako bi isprobao "setting" automobila s više goriva, te je s isprobanim i više nego zadovoljan. Vodeći dvojac s prvog treninga, tako je na drugom postigao šesto i sedmo mjesto. McLarenovu problematičnu sezonu nastavlja Kimmi Raikonnen koji nije uspio završiti niti prvih 15 minuta prvog današnjeg treninga. Momčad McLarena sumnja na već odavno problematičnu mjenjačku kutiju. Jedino današnje izletanje ono je Christiana Kleina koji je već u četvrtoj minuti drugog treninga odveo svoj Jaguar u "šetnju" pješčanom zaprekom.
Sigurni smo da će nam sutrašnji službeni treninzi pokazati nešto više o pravom odnosu snaga, ali dosadašnji tijek VN Španjolske daje nam naslutiti ponovnu borbu trenutačno najvećih suparnika - Ferraria i BAR Honde. Očekuje li nas to još jedna zanimljiva utrka? Ostaje nam da se nadamo do nedjelje.
Schumacheru pole u Španjolskoj
Zagreb, 08.05.2004. 18:12 (autosport)
Michael Schumacher je na današnjim službenim kvalifikacijama ostvario 59. pole karijere.
Aktualni svjetski prvak nije krio iznenađenje rezultatima današnjih kvalifikacija za VN Španjolske. Svi su njegovi konkurenti znatno podbacili ostvarivši vrlo loša vremena te mu tako omogućili lak put do prvog mjesta na startu nedjeljne utrke. Odlično vrijeme 1:15.022 odvoženo na najmekšoj Bridgestoneovoj mješavini priskrbilo je Njemcu četvrti ovogodišnji pole te peti uzastopni pole na VN Španjolske. Drugoplasirani Juan Pablo Montoya nije mogao parirati Schumacheru, ali je odradio odličan posao plasirajući se na drugo mjesto u prvom startnom redu. Njegov momčadski kolega, mlađi brat Schumacher izgledao je vrlo nezainteresirano za bolji plasman, te je osvojio tek šesto mjesto.
Treće mjesto na sutrašnjem startu imat će Takuma Sato, BAR-ov vozač koji je ove sezone nepravedno pao u sjenu mlade zvijezde Formule 1 - Jensona Buttona. Mladi je Britanac «izgorio» u želji da ponovi svoj uspjeh iz San Marina gdje je osvojio svoj prvi pole karijere. Odlično je započeo svoj kvalifikacijski krug, bio najbrži u prvom sektoru, ali je pri ulasku u desni zavoj Campsa izgubio kontrolu nad svojom BAR-Hondom. Ta ga je pogreška koštala puno vremena te je stoga kvalifikacije uspio završiti tek na vrlo lošem 14. mjestu i sutra ga čeka dug put i žestoka borba za pobjedničko postolje. Jarno Truli je u Renaultu odvozio odličan krug te se plasirao na četvrto mjesto, odmah ispred drugog Ferraria Rubensa Barichella. Olivier Panis, trenutačno najstariji vozač u Formuli 1, postavio je svoju Toyotu na odlično sedmo mjesto i čak sekundu ispred drugog Toyotinog vozača Christiana da Matte koji će sutra startati kao 11. Coulthard i Raikonnen plasirali su se kao deseti i trinaesti, te se ponovo požalili na nedostatak brzine i nepouzdan mjenjač.
Jenson Button, jedini koji je u dosadašnjem dijelu sezone pružao otpor Michaelu Schumacheru, startat će sutrašnju utrku kao 14. Tko osim njega ima šanse zaustaviti Schumachera na putu prema petoj pobjedi za redom?
Rezultati kvalifikacija za VN Španjolske:
1 Michael Schumacher Ferrari 1:15.022
2 Juan Pablo Montoya Williams-BMW 1:15.639
3 Takuma Sato BAR Honda 1:15.809
4 Jarno Trulli Renault 1:16.144
5 Rubens Barrichello Ferrari 1:16.272
6 Ralf Schumacher Williams-BMW 1:16.293
7 Olivier Panis Toyota 1:16.313
8 Fernando Alonso Renault 1:16.422
9 Mark Webber Jaguar 1:16.514
10 David Coulthard McLaren Mercedes 1:16.636
11 Cristiano Da Matta Toyota 1:17.038