nije folirant,nego je čovjek slavi svoj uspjeh..meni je baš ok što se i dan danas uz sve te svoje rekorde i dalje pobijedi veseli..
Ferrari
McLaren
Williams
Renault
BAR Honda
Jaguar
Toyota
Jordan
Sauber
Minardi
1. M. Schumacher
2. Montoya
3. Button
4. Barichello...
Zadovoljan sam utrkom, ali mislim da je Webber imao jako veliki peh (prvo zeznuti start, onda sudar sa Ralfom, puknuta guma i vožnja do boksa, zatim prevelika brzina u boksu pa zato i kazna, i šećer na kraju, izljetanje sa staze.)
nije folirant,nego je čovjek slavi svoj uspjeh..meni je baš ok što se i dan danas uz sve te svoje rekorde i dalje pobijedi veseli..
Evo i cijelog poretka:
rezultati nakon utrke
1. Michael Schumacher 1:31:07.9
2. Juan Pablo Montoya +5.0
3. Jenson Button +11.5
4. Rubens Barrichello +13.6
5. Jarno Trulli +37.3
6. David Coulthard +53.0
7. Fernando Alonso +67.8
8. Felipe Massa 1 krug
9. Olivier Panis 1 krug
10. Cristiano Da Matta 1 krug
11. Christian Klien 1 krug
12. Giancarlo Fisichella 1 krug
13. Giorgio Pantano 2 kruga
14. Gianmaria Bruni 3 kruga
15. Zsolt Baumgartner 4 kruga
veoma si vrijedan...
![]()
![]()
To je samo funkcija copy/paste sa VIPonline-a.
onaj raikonen je idiot, da je mene onako gurnuo, ja bi ga roknuo sakom, kaj mu je redar kriv za to kaj je odusto.
Dobit će svoje od javnosti i medija!![]()
trenutno nemam inspiracije...
Poslao: coma_zgb
onaj raikonen je idiot, da je mene onako gurnuo, ja bi ga roknuo sakom, kaj mu je redar kriv za to kaj je odusto.
a gle. tip je bio totalno razočaran kad mu je motor crko i morao se zaustavit i onda mu dođe neki balavac sa strane nešt prigovarat. daj zamisli sebe u takvoj situaciji.
..pa da, i još k tome indijac,ko da ga finac razumije....![]()
pa nije mu doso nista prigovarati ziher. kaj bi onda filipovic kad mu je los dan trebo sorat ljude po trgu i to bi bilo opravdano jer je lose volje?
Da mu je i prigovarao ga ne bi smio. Što mislite o ostalim djelovima utrke???
Ostatak utrke mi je bio dobar nepredvidljiv. Ni Schumi nije nedodirljiv. Jenson je legenda, a možda mu se samo posrećilo. Vidjet ćemo!![]()
...pa gledal si,nije se hondi posrečilo,nego su prvi put došli do bodova vlastitom zaslugom...prije su se čupali na tuđa sranja...
Ali kad se sjetim da su već za prošlu sezonu u BAR-u najavljivali konkurenciju BMW-u i Mercedesu... To je bilo smiješno, ali sada vidim da dečki ozbiljno misle.
Pa ljudima je jedini problem bio motor...
Ali sad kad je se honda prihvatila posla i ekipa cvjeta
Eno vidili ste na koliko se obrtaja vrti i opet im je jedan bolid izdrzao
A prije im je bio uspjeh da trku zavrse
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Sve stoji, ali mislim da će Renault svetom trojstvu(ferrari,Mclaren,Wiliams) najviše pomrsiti račune!![]()
Ja mislim da moze jedino Meclarenu jer obje ekipe trenutno nemaju dobar i jak motor
na koju foru bi se renault mogu ubaciti u tu ekipu??? cisto ne vjerujem, to ti kazes zato sto ti imash renaulta![]()
chevapi for men
pa reno je dobar, jedino im je motor slabiji
a dobro coma ali opet jako je tesko povjerovati da ce se tako nesto desiti... reno je dobar sauto i sve to ali dosta gresaka imaju na bolidu
chevapi for men
Vjerujam da Renault može pomrsiti račune McLarenu i Williamsu, ali Ferrariju ne.
Poslao: kappa
na koju foru bi se renault mogu ubaciti u tu ekipu??? cisto ne vjerujem, to ti kazes zato sto ti imash renaulta![]()
Rezultati govore sve.
A što se tiče auta u pravu si : renault 11 star 18 godina...![]()
, ali nažalost ne vozim ga ja...
![]()
reno ima jednu od najboljih konstrukcija bolida, samo sto imaju slab motor, tako da oni vrlo lako mogu pomrsiti racune velike trojke
I sto dosta koriste ne dozvoljena srestva po tome su poznati
Znao sam da će shumi pobijediti... Njegov najjači adut nisu ni fizička pripremljenost, ni refleksi, ni dobar bolid, već to što je on jak u glavi i ne da se izbacit iz takta, uvijek vozi svoju utrku i ne slama se pod pritiskom...
Wasssssuppppp?
Bookmarks