I BAR je za prošlu godinu najavio da se misli približiti BMW-u i McLarenu, ali i sami ste vidjeli kako je ispalo.
Kod Williamsa mi se sviđaju prednja krilca ili kako se već ono zove...
Ferrari
McLaren
Williams
Renault
BAR Honda
Jaguar
Toyota
Jordan
Sauber
Minardi
I BAR je za prošlu godinu najavio da se misli približiti BMW-u i McLarenu, ali i sami ste vidjeli kako je ispalo.
Kod Williamsa mi se sviđaju prednja krilca ili kako se već ono zove...
nos
je nos je....
No dobro, nos mi se sviđa kod williamsa, ali ipak je ferrari najljepši
I najboji![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Šile : 18-05-2004 u 21:07
i najcrveniji...kao da se srami nečeg??
Zašto bi se sramio bilo čega. Crveni je zato jer se zbog brzine zagrijava, kao dok space shuttle ulazi u atmosferu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Crven je zbog srčanosti dok juri u nove pobjede!![]()
trenutno nemam inspiracije...
e pa to sam htio čut,kolega prošli ste...next....
Nemoj ni na trenutak pomislit da pare ne igraju ulogu, kolko god imaš uvijek ćeš htjet više, bez brige presto bi on s tim davno da smatra da ima dovoljno para. Pa nije čovjek lud da namjero ugrožava svoji život, ak ne mora. To mu je ziher gušt i sve, al ja ti velim da on sigurno hoće još para, a pitanje je da li ga ferrari uopće želi pustiti s obzirom na to da im on puni blagajnu...Poslao: coma_zgb
sumahera pare ne zanimaju! kaj mislis da mu je vise stalo do para nego do titule? covjek ima i vise nego mu je dovoljno, sada on vozi zbog gusta i zbog osobnog zadovoljstva
Wasssssuppppp?
Igraju, ali nije sve u njima. Da je sve u njima Schumacher već nebi vozio jer ima para ko blata.Poslao: Draz
Nemoj ni na trenutak pomislit da pare ne igraju ulogu, kolko god imaš uvijek ćeš htjet više, bez brige presto bi on s tim davno da smatra da ima dovoljno para. Pa nije čovjek lud da namjero ugrožava svoji život, ak ne mora. To mu je ziher gušt i sve, al ja ti velim da on sigurno hoće još para, a pitanje je da li ga ferrari uopće želi pustiti s obzirom na to da im on puni blagajnu...
Što se tiće opasnosti, oni u bolidu su u današnje vrijeme sigurniji nego oni uz stazu.
Ono s Ferrariom istina, ali ni tu nije sve u novcu. Nešto je i publicitet![]()
![]()
![]()
ma naravno da njega i pare zanimaju, ali ga PUNO vise zanima svoj gust i trazenje svojih granica
Tako je!!!
Ma kakav gust on je samo zeljan titula jer zeli da bude naj bolji vozac svih vremena...
Inace davno bi se on oprostio da recimo sada trenutno ima 2 titule
a ovako sad zeli osvoit barem jos jednu pa da ga nikad niko vise ne stigne
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Pa što u tome ima loše, prirodno je da teži vrhu- zar to nije san svakog vozača f1?!
trenutno nemam inspiracije...
pa normalno
Pa jest al sigurno nije bas zbog love jer on ce za ovu seznu dobit 38miliona eura samo od ferrarija a ne jos od sponzora
Istina
brijem da je još dvije sezone u f. a onda pa pa...pa nek iskoristi to još,al mislim da je dobro da ima tako dobru konkurenciju,jel mi nije zanimljivo gledati njga samog,volim šoru na stazi...pretjecanja,borba i to...slično kako montoya drajva...
Il kako ce tek drajvat kad ode u mercedes
Prošle godine je Schumi potpisao ugovor sa Ferrarijem koji važi do 2006. i u kojem stoji da može otići iz Ferrarija i prije, ali nesmije u drugi tim, tj. ako ode iz Ferrarija, mora iz F1 do kraja 2006.
To je sjajno samo ja mislim da mu je ovo posljednja sezona u kojoj ce nesto moc ostvarit al et
Ja mislim da bi mogao još sljedećih nekoliko sezona osvajati naslove prvaka, samo mu treba dobar bolid
ma moze on jos
nakon 2006 će ziher produžit ugovor s ferarijem
e za to vise nisam siguran, ima on vec dosta godina
Bookmarks