...e vidiš,u tom smo ja i moj McLaren sigurno jači.....![]()
Ferrari
McLaren
Williams
Renault
BAR Honda
Jaguar
Toyota
Jordan
Sauber
Minardi
...e vidiš,u tom smo ja i moj McLaren sigurno jači.....![]()
navijam za šumahera od kad je u benettonu bio..tak da...
Pa sto se svi lozite na ferrari Mclaren je sto puta ako nista ljepsi bolid
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
Kako kome...
trenutno nemam inspiracije...
Pa dobro ako je tak al ih sigurno ima tona koi mavijaj za ferrari samo zato sto su naj bolji
Sigurno da ih ima kao i u svakom sportu...
Ja sam ferrarist oduvijek, za druge ne mogu govorit.
Za svoje navijam, tuđe ne pljujem.
Mclaren rules.
Još jedan zadrti mclarenovac
Mostovi okruga Peščenica
Pa eto onad ferrarijevci cini se da ce vam se i ovr sezone posrecit
Mozda sezona lova je otvorena!![]()
nadam se...pa koga briga za ljepotu...bitno je ono iz nutra...to ste valjda skužili da se ne pobijeđuje ljepotomgle ti mclarenovac,on vrijedi kolko tolko samo zbog mašine od mecke,ne bi bio to što je bez toga...mclaren rules?pitam te onda zašto nikad veća dominacija nije bila u formuli1 nekog konstruktora i vozača...6 godina zaredom ferrari rules...
..kojih f**k 6 godina ,kaj ti briješ...?...da ste malo više utrka pogledali,vidli bi kakvo je rasulo taj vaš ferrari.....šonjci čisti...nikad se talijanđure neče pomiriti sa tim da im ŠVABO vozi bolid i nosi titule šampiona u njemačku......to ih boli više od svega.......dok Švaabu Schumastog peče ista stvar.....
Zaje.......... si ti tomo, skroz se uživiš i zapjeniš
Mostovi okruga Peščenica
ma samo diskutiram....![]()
To je istina Tomo, al očito im je ovak dobro, imaju pobjedničku formulu i pare im dolaze, a to im je svima najbitnije, bolio bi njega k.... ma da i za tim iz Afganistana vozi da mu plaćaju te pare... A bome nije da su i ostali timovi i vozači posloženi po nacionalnostima... Ja sam za Toyotu...
Wasssssuppppp?
iako ne navijam za ferrari, smatram da je to danas najuigranija momčad... naravno, dok netko gumu ne zaboravi, ili zapale bolid i sl...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
tomek 6 god zaredom....naslov konstruktora....a guma i ovo i paljenje su efekti za publiku,time je njihova pobjeda još večaaaa.....
sumahera pare ne zanimaju! kaj mislis da mu je vise stalo do para nego do titule? covjek ima i vise nego mu je dovoljno, sada on vozi zbog gusta i zbog osobnog zadovoljstva
@tomo kaj te ulovila kriza? evo ti![]()
(da se ruke prestanu trest)
lol....pravi digići....Poslao: whiteboy
iako ne navijam za ferrari, smatram da je to danas najuigranija momčad... naravno, dok netko gumu ne zaboravi, ili zapale bolid i sl...![]()
![]()
Pa ferarri ima sada dominaciju![]()
Al prece i montoja u Mclaren pa ce stvari ici na bolje
Ne zaboravite 98 i 99 kad je Mclaren bio puno bolji
Da, ali onda je još bio dozvoljen berilij, a od toga se McLaren još uvijek nije oporavio.
a jadan...
Jest to je naj gore sto ih je moglo zadesit
Prije je McLaren imao naj bolje motore i aerodinamiku...al sad nemaju motor kako valja
ma meni je najbolji BMW i tocka cak mi je bolji i od ferrarija, smao sto ferrari ima bolje rezultate
chevapi for men
Renault je sve bolji. Od prosle sezone ugrozava i one donedavno "nedodirljive"!
Pa naravno Renault je ekipa sa velikim iskustvom i imaju dobre vozace veliki budzet....
BMW je jedina ekipa koja moze ugrozit ferrari ove god
Bookmarks