hvala na opsežnom odgovoru,
Bilo je korisno jer sam u velikoj dvojbi, mislim kad vec kupujem i kad mogu birati da ne kupim nesto za sto cu kasnije požaliti.
Hvala
hvala na opsežnom odgovoru,
Bilo je korisno jer sam u velikoj dvojbi, mislim kad vec kupujem i kad mogu birati da ne kupim nesto za sto cu kasnije požaliti.
Hvala
Nema na cemu.
Jucer sam jos mislio spomenuti, ali sam smetnuo s uma da je bitan parametar pri kupnji ovakvih DSLR kit rijesenja i kvaliteta objektiva koji dolaze u kitovima. Radi se o objektivima, manje vise slicnih zarisnih duljina i slicnih performansi.
Ipak neki su kvalitetniji, neki nesto losiji.
Od kit objektiva koji su me cak iznenadili kvalitetom naveo bi dva kit objektiva koja dolaze uz Nikon aparate i to: 18-70 (koji je dolazio u kitu sa D70) i 18-135 (koji dolazi u kitu sa D80). Kvalitetom me iznenadio i objektiv koji je dolazio u Olympus kitovima i to Zuikko 14-54.
Neugodno sam iznenadjen ostao sa Canon - ovim 55-200 i sa Olympus kit objektivom Zuikko 14-45
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Bookmarks