Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 20 od 20

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    SE W850i
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wildbabe pomozi,ti bi imao jednu od važnijih riječi pošto imaš obadva moba,malo mi je bed zobg w850 jel je dosta velik,malo je stariji mob i nema M2 što će valjda biti budući standard ali ništa strašno,wildbabe pomozi

Edit:neću w810i nema 3G,ni walkman 2.0
    Zadnji uredio kljukica_kviki : 15-05-2007 u 21:21
    Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
    Carpe diem

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kljukica_kviki Pregledaj post
    Wildbabe pomozi,ti bi imao jednu od važnijih riječi pošto imaš obadva moba,malo mi je bed zobg w850 jel je dosta velik,malo je stariji mob i nema M2 što će valjda biti budući standard ali ništa strašno,wildbabe pomozi
    To sto je velik i nije toliko strasno kakvih sve telefona ima, to neka te ni najmanje ne zamara....

ja sam uzeo 880 jer sam imao kombinaciju u t-mobileu i dobio sam ga za neku sitnu lovicu.... inace se ne isplati ga kupovati trenutno po ovoj cijeni koja je sada aktualna....

Moj ti je savjet da uzmes 850 i ustedis fakat dosta lovice a dobit ces isto na kraju, mozda cak i vise ovisi koliko ti trebaju odredene aplikacije, tipa: radio, foto-svijetlo, irda, veci ekran tralala....

BTW, imas PM....
    Zadnji uredio wildbabe : 16-05-2007 u 10:51
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove