= Citat = Izvorno postao dcepek Pregledaj post
Pročitao sve tekstove u gore navedenoj temi. Shvatio slijedeće:
1. Moram promijeniti PRODUCT CODE
2. Napraviti novi UPGRADE (valjda će htjeti obzirom da sam već stavio verziju 4.07....
3. Prije eventualnog odlaska u servis - VRATITI STARI PRODUCT CODe inače - nema garancije???
Jel to sve ili...?

Edit: telefon o kojem govorim je iz Njemačke, ali NIJE BIO BRENDIRAN nit LOCKAN!!! Mogu li onda tražiti - dajte mi stavite HR, legalno?

A jel to moguće napraviti u Mobisu - mislim dodati HR jezik? Ono, legalno, za sitnu paru?
stavka 3 ne vrijedi u tvom slučaju osim ako ne namjeravaš u Njemačku kad ti kihne telefon.
Možaš za bilo koji Nokia telefon u Mobisu tražiti stavljanje HR jezika samo što košta malo previše pa potraži nekog lokalnog majstora koji ima odgovrajuću opremu da ti to riješi jeftinije - ili napravi sve sam kod kuće,upute si skužio koliko vidim pa nebi trebalo bit prepreka osim možda čekanja novije verzije softvera telefona za slučaj da ti Updater ne ponudi Reinstall opciju.

Izaberi opciju koja ti najviše paše,ja sam sam sebi debrandirao potpuno novu N70 W'n'W i sve radi normalno dalje (čak su neke stvari na telefonu puno brže nego u T-Mobile verziji).