Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 88

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    Meni se nesvida ni v3 ni w880ali to je subjektivno...

Sto se tice samog moba,po meni apsolutna katastrofa.Sta dobivas za tolku cijenu:walkman 2.0,solidnu kameru(nema autofokus),los video,jos gori zvuk i dobar dizajn,pa ti vidi os izdvojit tolike pare za takav mob.
    Nemoj molim te komentirati cijene SE uređaja jer pojedine nokie nadmašuju ovu sramotu.... ne puno, ali dovoljno....

Primjer, jedan kompletan telefon kao što je N80 kojega krasi veoma visoka cijena, dolazi sa sliderom koji kad otvoriš imaš osjećaj da se između ploha nalazi šljunak....Da ne spominjem 6280/8....

w880 možda jest skup, ali pričekaj par mjeseci da mu padne cijena pa ga uzmi i vjeruj mi da nećeš požaliti....toliko je dobar....

Telefon ima svoje mane i ja ne bježim od njih te ih ni najmanje ne skrivam, najveća mana po meni je upravo taj vanjski zvučnik koji proizvodi zvuk distorzije i to je loše, u odnosu na jednu motorolu L7 koja je također veoma tanak telefon ali zato ima zvučnik da se SE može jednostavno posramiti-ovo sam već bio napomenuo jednom....
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao wildbabe Pregledaj post
    .

Primjer, jedan kompletan telefon kao što je N80 kojega krasi veoma visoka cijena, dolazi sa sliderom koji kad otvoriš imaš osjećaj da se između ploha nalazi šljunak....Da ne spominjem 6280/8....
    Sto se tice 6280/8 to stoji ali za n80 si totalno u krivu,on nema automatski slajd ali negreca jedan kraj od drugi.(imao sam ga par dana)

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bas je frend uzeo w880... i malo se igram s njim-zanimljiv mob..u stvarnosti mi je puno ljepsi nego na slikama, dimenzija i reza ekrana su mrak..jos dodamo slusalice i to je sve sto me se dojmilo... sta ce mi track id bez radia, kamera 2mpx bez af su mogli i izostavit, ako nista umjesto kamere su trebali snizit cijenu il stavit kvalitetne i glasne zvucnike... mob izgleda predobro,tolko je tanak i to me najvise dojmilo,ali za tu cijenu me ne privlaci previse...
    uspoređivao sam zvuk na slusalicama hpm-70 na w880 i k800 malo, a gle meni to sve isti drek, tiho,sad kvalitetnije je, al meni je i k800 slicna stvar pa sto se tice muzike tu mi je svejedno, kamera bezveze, isto kao i vanjski zvucnik kao sto kezete tih i ocajan....ovaj mobitel bi mi bio jos bolji da zadrzi ovakav izgled(ispod 1cm debljine) i da stavi slabu rezu displaya,makne kameru,jedino ostavi slusalice i skine cijenu 3puta... al ko voli nek izvoli, eto frend kupio mob isprobo i vec ga zeli prodat jer mu je pretanak(kaze da nije mislio da je tolko tanak i da mu to smeta-zamisli) inace jedan luxuzan dobar mob...
    bio nekad oglas...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Download Uputstava za sve mobitele
    By Downloader in forum Općenito
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-11-2009, 14:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke