kaj opet neki ćevapi su u igri??? mislim, 100ti je dobio pretplatu, al poznato je da si ti za ćevape zadužen na ovim prostorima![]()
kao sto nam to obicaji nalazu, Mobil nagradjuje svakog 100. clana foruma...cekamo 200. koji ce dobiti proigodnu nagradu![]()
kaj opet neki ćevapi su u igri??? mislim, 100ti je dobio pretplatu, al poznato je da si ti za ćevape zadužen na ovim prostorima![]()
Kakva nagrada , ja bi te koji su čekali sve do sad i tu nešto kalkulirali kaznil , a ne još i nagradil.Treba dati nagrade nekolicini prvih (osim članova redakcije) , a ne novima. Njima je nagrada da uoće mogu upasti u ovo elitno društvo.
Just kidding!![]()
budem ja rekao frendu kada da se prijavi da postane 200. clan . . . Ali ta nagrada mora stici i u Canadu ako mi se frend uspije prijavit kad treba ( zapravo ta ce nagrada ici meni ) : ) ^_^ jel se moze to napravit . . . jel to " varanje " ????
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Vidim da moderno staviti ove zelene guštere, pa sam ih stavio i ja:
![]()
P.S. Pozivam i druge da ih stave.![]()
Zadnji uredio brzi : 23-11-2002 u 01:59
Kad vec pozivas evo ti
![]()
Hmmm.... šta se to ovdje događa??
![]()
Hmm . . . . stvarno neznam pitaj brzog
![]()
Kud svi Turci , tud i mali Mujo![]()
A sad svi pošaljite ček od 500 kn na moju adresu.![]()
Samo ti mogu poslat ovo
![]()
![]()
HAHAHAH . . . .MOJ FREND JE 200. CLAN NAGRADA ODLAZI U CANADU
![]()
![]()
he a ja htio prijavit buraza.... zakasnio sam...
![]()
e pa imamo i 200. clana - the best pa evo jos malo
![]()
the best mora doletit u kroejšu i počastit![]()
![]()
Tako je![]()
![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ali rekao mi je da nije dobio E-mail sa paswordom , velimir nesto napravi da mu nebi nagrada propala
necu dok ne stavis ove smajlice u svoj post
![]()
![]()
evo poslao sam mu password na email ponovno... ako opet ne primi posalji mi na PM ili mail njegov email jer postoji mogucnost da je upisao krivi
Primio je pasword![]()
![]()
![]()
Primio sam password . . . ja sam taj 200. clan i zanima me kakvu nagradu dobivam ? ? i jos nesto kako stavljate te zelene stvari u poruku
pa dobrodosao... hmm... vidjet ćeš!?=!?!?!___
imas lijevo Smilies - Get More - pa nades jump ili samo u poruku upišeš : jump : bez razmaka između : i jump i :
![]()
hmm zanimljivo je da player4ever i The Best imaju iste IP adrese. pretpostavljam da je prijatelj baš kod tebe, a kod kuće nema internet...
The IP Address is: 65.48.166.208. The host name is: CPE014400119349.cpe.net.cable.rogers.com.
player4ever nešto mulja ....
![]()
![]()
![]()
Alu u čemu je štos sa ovim smajlićima??
Bookmarks