definitivno novi crv ... mislim da imash detaljan opis na bug stranici o tom virusu ... hara vec par dana, vrlo zanimljiv![]()
U zadnje vrijeme dobivam na meil nešto u stilu:
netko@yahoo.com
U subjectu je ili unknown ili stolen a attachment ima 22,2KB. Jeli tko još imao ovakve mailove?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
definitivno novi crv ... mislim da imash detaljan opis na bug stranici o tom virusu ... hara vec par dana, vrlo zanimljiv![]()
chevapi for men
pa kaj opce pitas kaje... pa otvori pa vidi![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da, ziher![]()
samo da ti kazem nemoj ga otvarati jer ga nativirus ne prepoznaje i nece napraviti scan ...
chevapi for men
Kaj se desi ak ga otvorim? Neću pokušavat al me zanima
ej memam pojma sta se dogodi ... nisam probaoodma sam obrisao mail jer sam znao sta je ...
chevapi for men
potrazi po netu sigurno pise nesto o tome....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jedno i jedino pravilo koje vazi uvjek.
Ne otvaraj atachmente od nepoznatih posiljaoca to ti je kao i otavranje vrata nepozbatim ljudima (rekla ti je mama to).
Ako si vec i toliko znatizeljan onda bar imam uredan anti virusni program s redovnim updateom, sto opet nije garancija.
ak spajas preko htneta uključi spam i antivirus zastitu na njihovoj stranici, a ak ne instaliraj neki besplatni antivirus za kucnu uporabu
Napravio sam ovo od HTnet-a. Stvar odlično funkcionira
ja imam karnet kaj da ja aktiviram? i da ja isto dobivam te mejlove sa 22 kilanbajta od nekih anonimusa. ali problem je kaj ih dobijem po 15 na dan ,ak par dana nejdem an net to zgleda uzasno , da ne prcam o tome da mi se moze dogodit da zbrisem mejl od nekog poznatog .
sta da radim?govorim o mailu hrvojexyz@net.hr
Najbolje bi ti bilo da napraviš pravilo u Outlook Expressu (ako to koristiš). Recimo staviš da ako se neka riječ iz subjecta ili iz poruke pojavi, OE automatski šalje mail u ( npr.) Recycle bin
s net.hr adresom nista. napravi novu i nikad nemoj davat pravu (onu od karneta), napravi na yahoo ili net.hr i uvijek se koristi tom, a carnetovu samo davaj prijateljima i poznanicima. (ja to tak rijesavam)Poslao: Hrvoje xyz
ja imam karnet kaj da ja aktiviram? i da ja isto dobivam te mejlove sa 22 kilanbajta od nekih anonimusa. ali problem je kaj ih dobijem po 15 na dan ,ak par dana nejdem an net to zgleda uzasno , da ne prcam o tome da mi se moze dogodit da zbrisem mejl od nekog poznatog .
sta da radim?govorim o mailu hrvojexyz@net.hr
...još bolji prijedlog je skinuti eprompter i onda sve brišeš sa servera bez skidanja (u biti odabireš što češ skinuti); naravno ovo vrijedi samo za pop mail-ove...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
kakav je taj eprompter, jel to nekaj slično mailwasheru?
...ovo čudo ti poskida subject-e sa servera pa si selektiraš što da ti pobriše direktno na serveru a ono što ne pobrišeš uredno skineš svojim mail programom (ovako se riješavam obavijesti s foruma)...
Naravno ovo čudo podržava više pop accaunta pa je i to dodatna draž...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
da, sličan je mailwasheru koji ima i opciju bouncea i prikazuje nešto znakova u mailu, tek tolko da se vidi o čem je riječ.....probat ću i taj eprompter
ili neki anti spam program koji kad poruke stizu dijeli na spam i one koje to nisu. tako da nema citanja da se vidi je li stigla koja od frenda medu spamom
Bookmarks