Da, mozes na njemu gledat slike i filmove..
Dakle, on se prodaje kao GPS navigator ali buduci da ima u sebi WinCE 5 zanima me da li bi se na njega mogao gledati koji divx u trenucima razonode?
Ima rezoluciju 320x240 i procesor Samsung 2440 - 400Mhz (da li je taj procesor dovoljno jak za video produkciju)?
Ima li ga tko i kakav mu je ekran i mozda neki detalji pozitivni/negativni?
Da, mozes na njemu gledat slike i filmove..
Nasao sam ovo na forum.hr:
N100 nije full Pocket PC već Navigacijski uređaj s MP3 playerom! Dakle na njega nećeš moći instalirati iGO niti bilo koju drugu WinMobile niti WinCE aplikaciju...doduše, neki su uspjeli doprijeti do skrivenog WinCE-a dok drugi tvrde da su čak (uz dosta muke i kopiranja rzanih dll-ova) uspjeli instalirati i pokrenuti TomTom...
Taj N100 od Siemensa je po izgledu slican ovom Mio C250 pa me zanima da i on nije Navigacijski uredjaj bez mogucnosti drugih funkcija (prikazivanja filmova a i mozda instalacije drugih Navigacijskih softwarea) osim instalirane Navigacija i mp3 (sto se spominje u opisu uredjaja)
N100 je baziran na Win CE-u tako da je svako kopanje po njemu rizicno i ne mora uspjeti.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Znaci ovaj ima samo MioMap i MP3 player ?![]()
Bookmarks