Evo baš našao na jednom forumu kao da je Srbija ukrala pijesmu na Eurosongu, pa sad ne znam,procjenite sami:
http://www.youtube.com/watch?v=ZnfaofluGT0
He,he,dugo im je trebalo da se nekaj nađe na netu....![]()
Evo baš našao na jednom forumu kao da je Srbija ukrala pijesmu na Eurosongu, pa sad ne znam,procjenite sami:
http://www.youtube.com/watch?v=ZnfaofluGT0
He,he,dugo im je trebalo da se nekaj nađe na netu....![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Ako je suditi po ovome, onda jest ukradena. Ali takva pjesma se mora provjeriti, ne vjerujem da je EUROPA dopustila plagijatu da pogijedi.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
pusti selo neka prica![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ma joj...koga brigaLOL
Svačime se zamarate. Popit koju čašu pelinkovca i nikog ne bu briga![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
T-maca, ova ti je dobra!
U Mobisu!
pustite da se i oni imaju u cemu veseliti..
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Pa morali su im sa necime kompenzirati gubitak Kosova!![]()
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
a sjetimo se farse sa mikulićem i njegovim plagijatom?
Za Mikulića ne znam je li dokazano.
Također, one godine kad je Doris pjevala Mariju Magdalenu, prema svemu sudeći smo trebali pobijediti jer je pjesma bila bomba (možda ne za nas, ali za one koji ne znaju Hrvatski), ali Skandinavci su nešto intervenirali, malo je falilo da ne bude diskvalificirana. Huljić je u zadnji tren spasio stvar. Znači, u biti, za pjesmu koja nastupa na tako "uglednoj" priredbi, mora se znati porijeklo i ne smije se dogoditi da je plagijat.
U Mobisu!
ne znam cemu se zamarati Srbijom i njihovim muljazama.
tak mi svejedno, pjesma je lijepa![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pjesme su jako ali jako malo slicne cak se prica de se u jednom djelu skroz malo podudara sa stop the war in croatia (molitva 1:25, gdje faluta ima solo)
There are no shortcuts in evolution.
e da pjesma od ukrajine mi je jeebena...!...
There are no shortcuts in evolution.
ma glupost....
dajte... pa vise je skoro i nemoguce napravit nesto originalno..
Zadnji uredio flOoKi : 14-05-2007 u 02:20
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ukradena ne ukradena, kaj to opće nas hrvate zanima... kaj smo mi tak nesposobna nacija da nemožemo napravit dobru pjesmu ili kaj?? ili bar da ljudi na glasaju za takvu pjesmu... iak niti jedna nije bila dobra... sve shit... svake godine šaljemo sve gore pjesme na euroviziju... ona ženska kod nas uopće nezna pjevati samo se dere... ko i onaj kreten kojeg nemrem smislit
aj ne kenjaj...nesposobni su glasaći...možeš ti poslati ne znam kakvu pjesmu,ak je ne upakiraš u neki skandal ne bu prošla...
pljuješ naše,a pogledaj ukrajnu-drugi su...pa hebeš takvu natjecanje di je taj transić sa lalalalalalalallalala i tancen drugi,da bar postupimo kao nizozemska,ne se natjecati dok se žiri ne vrati-makar nama niti to ne bi pomoglo...
srbići su imali ok pjesmu...grdu lezbicu koja hebeno pjeva+puno susjeda od sad i crna gora i to ti je pobjeda,jako jed...
Stvarno ne razumem,svake godine je Srbija ukrala neku pesmu od nekog,gluposti...
Secate se koliko je bilo price da je Zeljko Joksimovic ukrao pesmu od tamo nekih talibana,pa je bio 2 ili 3 koliko se secam.Opet se sad ponavlja,i sad ni manje ni vise smo ukrali pesmu od Albanije...
Meni je jako drago sto je pobedila,jeste da nisam se uopste nadao da ce pobediti,takodje i drugi se nisu nadali cak su govorili da je pesma odvratna i da ne treba da ide na Evroviziju.
Meni je drago sto imamo pobednicku pesmu posle toliko godina,i to pod imenom Srbija,posle velikog skandala koji se desio prosle godine,tj.zbog Crne Gore i pokvarenjaka morao sam da naglasim pod imenom Srbija
Ali eto ipak je sve lepo proslo,cak nam je i Crna Gora dala 12 poena jer se naravno zna koliko njih je bilo da se SCG ne raspadne,ali neka.Takodje hvala i Hrvatskoj na bodovima![]()
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Dobro, nešto što moram priznati u svezi ovogodišnje srpske predstavnice na Eurosongu, odn. pjesme-bila je odlična i zaslužila je visok plasman. Jel baš bila za pobjedu, o tome se da diskutirati.
Pjesma je pjevna, brzo uđe u uho, ali je jaka! Ona curka je stvarno predobro otpjevala, unijela je svu sebe...
Hrvatska je išla ne ime, kao Dada znaju i u Helsinkiju... moš mislit!
U Mobisu!
Jup...Ili nedaj bože da su pobjedili Francuzi ili Englezi...ajme ubij me bože prije
Hehehe...zahebavam se
Ne znam zašto ljudi to shvaćaju ozbiljno...to je malo poslušat neku pjesmicu za zabavu, a ne sad da ljudi komentiraju te neke skandale...meni je ova srpska pjesmica OK...niš sad ono pretjerano dobro...dobro za poslušat 3-4 puta i to je to![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ej, ako je suditi po onome da Eurosong ima tu naviku da se nekoliko godina seljaka od susjeda do susjeda (V.Britanija-Irska; Danska-Norveška-Švedska-Finska; Bjelorusija-Litva-Ukrajina), možda je i Hrvatska pobjednica u sljedeće 2 godine. Hehe.
U Mobisu!
Imaju godinu dana za napisati i odpjevati pjesmu, a ni to ne mogu. Taj Eurosong je očigledno namjerno postao nekakav treš festival koji može proći kao glupava zabava na nekom tulumu koji je zamro. Ama baš ništa drugo. Ili neke cmoljave baladice ili nekakvi šok-kvazi-rokeri ili pak trans-denseri. Nema tu kriterija za kvalitetu, samo da se progura što ljigavije, jer sa ničim drugim više ne znaju privući gledateljstvo.
Mnoge zemlje Nemacka,Engleska,Francuska... koje su ucesnice stalno u finalu(jer su kao oni osnivaci Eurovizije)one nikad se ne bore za to finale,nego su uvek u njemu,a neke druge zemlje koje su 100% bolje od tih koje su uvek u finalu ispadnu naravno,meni uopste to nije uredu.Cak sta vise te zemlje i nemaju neke dobre pesme,a posle se ovamo ljute kako je Srbija ili neka druga zemlja pobedila,kao mi na Balkanu glasamo jedni za druge,a za njih nema ko da glasa...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Bookmarks