Posltoji li možda neki driver za zvuk tj za poboljšanje zvuka ( bez krčenja, glasnije) jer na w800i je dosta tih zvučnik pa ako ima...kako bi ga se moglo stavit i gdje ima za skinuti???![]()
Posltoji li možda neki driver za zvuk tj za poboljšanje zvuka ( bez krčenja, glasnije) jer na w800i je dosta tih zvučnik pa ako ima...kako bi ga se moglo stavit i gdje ima za skinuti???![]()
sve to ima na www.topsony.com, driveri koje trazis se zove toshara's mega acoustica v1.2, hebeno glasno i kvalitetno (osim kod nekih pjesama po kojima je unaprijed prckano kod konvertiranja u mp3, tad bi se moglo pojavit krcanje), zvuk je vjerojatno i dvostruko glasniji
ja ne mogu nac
dal ti imas pa da uploadas?
There are no shortcuts in evolution.
Evo toshara 1.2http://www.rogepost.com/n/4081582405
E skinio sam file i sve al ga sad neznam stavit na mob ajd ak bi netko mogo složit mali tutorial kak da to nabacim na mob???![]()
Zadnji uredio darac_os : 13-05-2007 u 23:34
E ovako jutros sam si stavio taj acoustic za zvuk i super mi se sviđa mobitel je puno puno glasniji nema nikakvih problema... samo sad bi tako i za kameru sad pa tu već ima jedna tema no samo bih vas molio ako bi mi netko mogao uploudat GSlide pošto na internetu ga nemogu nigdje naći....hvala!
![]()
e sad jel su bolji oni blizzardovi ili ti mega acoustic
For the hoven lands...
moj mix je najbolji vjerujte mi.
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
eh sad, a kakav točno je tvoj miks? jedino sta meni ne pase na toshari je to sta ne pojacava samo zvono i player nego i system sounds tipa izvjesce poruke i to koji onda zvuce izobliiceno jer su preglasni. ako tvoj nema taj problem onda bi i ja mogo nabacit tvoje drivere.
www.se-nse.net
Na ovoj stranici imate sve o moddingu, driverima tralala pa potrazite malo, s lijeve strane -->forums-->podvrste
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Blizard de mi pošalji link za taj tvoj driver za zvuk pa da probam kak će radit! Neznam di da ga sad tražim pa eto da te pitam u ovoj temi...i ak imaš neki dobar driver za kameru???![]()
blizzardovi su preludi cist zvuk nema sta predobro a svira ko mini linija
For the hoven lands...
Pa čekam da mi da link za skinit il mi ti daj ak imaš!
evo link za moje drivere:http://rapidshare.com/files/30926190...ZARD_.zip.html
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
e hvala!!!
Sad sam stavio na mob mal je tiši od toshara v1.2 ali nema šumova sam se nadam da je i u razgovoru glasan jer to mi je najvažnije inače nikog nećujem na svom w800i![]()
Zadnji uredio darac_os : 19-05-2007 u 10:43
Bookmarks