ima poseban program koji je radjen za SE K800i,java docviewer.
cekaj jeli se moze nekako document viewer prebaciti s d900 da moze i na d900i?...mislim jeli postoji negdje instalacija ili tako nesto?
ispricavam se ako je bilo vec ovo pitanje
ima poseban program koji je radjen za SE K800i,java docviewer.
a jeli on radi na d900i...e da i jeli on moze otvarati pdf-ove ili ne?
ugl meni taj "office" treba prvenstveno za pdf-ove zbog predavanja itd.
e i jedan offtopic ali mozda neko zna...jeli ima gdje kupiti neki adapter za micro SD karticu koji nju pretvara u usb disk...ugl imam onaj adapter za micro u mini sd i sd obicnu ali eto ako postoji neki adapter za usb onda mi javite na pm...hvala unaprijed
pdf-ove ne otvara. samo word i exel,ali ni njih nemoze sve. i meni treba iz tog razloga.hehe.
citao sam po novinama za te adaptere i gledao slike,ali nigdje nisam nasao u radjama.
a crap...onda je to pretpostavljam nesto kao *.txt preglednik, a *.doc nemoze...a to mi netreba onda...a bilo bi bas dobro kad bi postojao pdf viewer za d900i...al eto...nemojs ocito imati i radio i taj office pack...iako mi nije jasno kako prakticki isti mobitel moze vrtiti office, a ovaj drugi nemoze
Hm moje mišljenje o D900i..prijatelj sa kojime sjedim je kupio taj mob baš u samsung centru.Pa skoro svaki sat kad mi dosadno slušam radio na njegovom mobu i prćkam po njemu i tako već 1 mjesec pa znam o mobu ko da je moj.
Hm što reći o njemu,..
Mob je preljep,rezolucija ekrana,boje,kamera,blic,izrada maske,..sve je savršeno!
Software,....smeće kao i kod svakoga samsunga,...ima i da mu se nakada sam od sebe izgasi,nestabilan,...nisam niti jedan još samsung upoznao sa dobrim softwerom počevši od D serije[d500,d600,d900,d900i...a svi su mi prošli kroz ruke]
Iskreno očekivao sam za te novce neki bolesno dobar software ali me jako razočaralo to.
Što se tiče brzine mob je extremno brz osim kod slikanja[ako to nekome znači,..tipa uspoređivali smo taj mob i K800 slika 2 sekunde brže od D900i,..vidite kako nam je zabano pod satima :]
Još jedna stvar za koju nisam vjerovao...slušalice su mi smeće i to jako!Tihe,basa skoro da i nema,neke bijele,ispadaju iz uha stalno...stašno,za 2600Kn koliko ga je on platio očeivao sam neki bolesno jaki zvuk ali općenito mi je mob sa slušalicama jako jako jako tih.
I još jedna stvar koja me nervira je ova:Mob ne da se prlja nego nema tog dana da mob neizlgeda ispackan od prstiju[zobg te maske]..jeste da se sjaji...ali stalno neki prsti po njemu,..neznam da druge ali nervira me to
Ukratko:
+
Dizajn,maska,display,kamera,općeinto kako je sve napraljeno
-
Cijena[nekome i nije,..to je diskutabilno]
Software
Slušalice
Uglavnom jako dobar mobitel sa nekim manjim propustima....software i dalje smeće.
Moje mišljenje:Super mob ali nikada ga nebi kupio jer za tu cijenu možete kupiti puno bolje aparate.
a cujes...ove slusalice meni npr bolje odgovaraju uhu od nokijinih...ove mi koliko toliko stoje u uhu za razliku od nokijinih koje ispadaju...ma najbolje su in-ear sluske...al nigdje kod nas nema za kupiti adapter za samsunga koji pretvara njihov port u standardni 3.5mm
a software je standardan...iako malo smeta sto nemos teme mijenjati presao sam preko toga...a i to od otisaka prstiju isto mi vise nije nesto...ali mobitel jednostavno nemogu otvoriti a da ne stavim palac nasred ekrana...mislim...tako je najlakse...
e da i sto se slusalica tice...pa makar je zvuk na njima dobar koliko toliko...
kakva je kvaliteta kucista od d900i? tj. da li ce se sigurno razbit ako padne na pod? ne mislim ga ja sad bacat al svakom se desi... za sony ericssone znam da se nece lako raspast...i jos nesto...negdje sam citao da lako pukne ekran kad se nosi mob u dzepu...da li je to istina?
Dobro je kuciste izrađeno, frend svoga danas bacio jer je bio živcan i ništa mu nije bilo(luđak no dobro).
A da ekran puca svakih 3-5 dana intenzivnog nošenja u džepu.![]()
Šalim se malo, pa ne sve je ok al bilo je forumaša tu koji su rekli da im je puko ekran dok su ga imali u džepu ali cura mu je bila sjela u krilo...hm...pa kolko je kila onda imala...hihihi![]()
šalim se
Pa nece sam od sebe puknuti.
dobro onda jer sam mislio zbog toga odustat od njega...i jos nesto...da li se kod njega mogu igrat igrice skinute s neta, ono .jar kao kod SE-a??
Ako misliš da ubaciš igru u jar formatu kao na Sony Ericssonu pa sa memory stycka instaliraš onda ne.
Evo za d900i tutorial za prebacivanje by Jocker
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=705380&postcount=8
moze li netko staviti par slika snimljenih ovim mobom??
koliko mogu ocekivat da mi traje baterija ako ga koristim prosjecno dnevno niti 1h na slusanje glazbe i igranje zajedno??
Da,za isključiti EDGE *#4777*8665#->2 GPRS Attach->i izabrati detach
http://forums.mobileburn.com/showpos...73&postcount=7
pa ako ne koristim net onda mogu slobodno iskljucit?
kakav je mp3 player na d900i ? jel moze stavit vise od 30 mp3-ica na playlistu ?
p.s. jel ima neko ko me moze nagovorit da ga kupim ...?
Da o tome je bilo diskusije da ako je upaljen simbol GPRS i EDGE ne troši bateriju !! Naja 100 ljudi 100 priča![]()
Neka ja sam ga iskljucio pa cemo vidjet , nadam se da se moze i ukljucit ako bude potrebno no ne vjerujem xD
imam problem s d900i...
kada na njega prebacim sliku slikanu s foticem - JPEG format - pise mi da uredaj ne podrzava taj format?????
help....![]()
![]()
Bookmarks