Hm moje mišljenje o D900i..prijatelj sa kojime sjedim je kupio taj mob baš u samsung centru.Pa skoro svaki sat kad mi dosadno slušam radio na njegovom mobu i prćkam po njemu i tako već 1 mjesec pa znam o mobu ko da je moj.
Hm što reći o njemu,..
Mob je preljep,rezolucija ekrana,boje,kamera,blic,izrada maske,..sve je savršeno!
Software,....smeće kao i kod svakoga samsunga,...ima i da mu se nakada sam od sebe izgasi,nestabilan,...nisam niti jedan još samsung upoznao sa dobrim softwerom počevši od D serije[d500,d600,d900,d900i...a svi su mi prošli kroz ruke]
Iskreno očekivao sam za te novce neki bolesno dobar software ali me jako razočaralo to.
Što se tiče brzine mob je extremno brz osim kod slikanja[ako to nekome znači,..tipa uspoređivali smo taj mob i K800 slika 2 sekunde brže od D900i,..vidite kako nam je zabano pod satima :]
Još jedna stvar za koju nisam vjerovao...slušalice su mi smeće i to jako!Tihe,basa skoro da i nema,neke bijele,ispadaju iz uha stalno...stašno,za 2600Kn koliko ga je on platio očeivao sam neki bolesno jaki zvuk ali općenito mi je mob sa slušalicama jako jako jako tih.
I još jedna stvar koja me nervira je ova:Mob ne da se prlja nego nema tog dana da mob neizlgeda ispackan od prstiju[zobg te maske]..jeste da se sjaji...ali stalno neki prsti po njemu,..neznam da druge ali nervira me to
Ukratko:
+
Dizajn,maska,display,kamera,općeinto kako je sve napraljeno
-
Cijena[nekome i nije,..to je diskutabilno ]
Software
Slušalice

Uglavnom jako dobar mobitel sa nekim manjim propustima....software i dalje smeće.

Moje mišljenje:Super mob ali nikada ga nebi kupio jer za tu cijenu možete kupiti puno bolje aparate.