jel i na njemu frka sa displeyom ko na d900????????![]()
![]()
![]()
jel i na njemu frka sa displeyom ko na d900????????![]()
![]()
![]()
Kakva frka?![]()
Svi smo mi u krastavcu...
ovo pitanje je nelogicno .kakve probleme sa ekranom ima d900?nije mi jasno!!
to da kad drzis mob u djepu lako pukne displey to se meni desilo i hrpi ljudi koji ga imaju! mozda sad ima logike
e to je jedini bed kod d900 a i skoro kod svih preklopnih!ako ga udariš,95% je da ćeš ga u ekran!
Eto molim vas da odgovorite vi koji ga imate... pošto ga mogu uzeti u t-mobile-u dosta povoljno.. a baterija mi je važna.. i jel mogu tonovi tipkovnice biti stalno ugašeni? Načula sam neku kontra-informaciju?
Možda malo off topic, ali..
-imam na izbor d900, d900i, 6288 i k800.
Pa ako imate pohvale ili primjedbe..napišite.
BTW:
6288 mi je malo glomazna, na k800 me nervira onaj poklopac koji se otvara pa brat stalno ima fotke džepa jer tada ne pomaže što je tipkovnica zaključana, i brine me joystick.
Molim sugestije![]()
meni je ekran puknuo kad sam stavio podlakticu na njega , nisam mogao vjerovat ...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
u600 ima nešto bolju kameru od d900i, isprobao sam danas, o nijansama se radi
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
imao sam oba moba,sad imam U600,daleko je bolji,i vise je posvecen multimediji,tj. muzici. a i ljepsi je puuuuno.
@ALL,
radi se o temi D900i ili....zato...
E pa sad sam već i sebi dosadna.. ajd samo napišite koliko ste zadovoljni s baterijom..
Thanks..![]()
mozes racunati na 2-3 dana ako ga stvarno malo koristis.
i ja mislis uzeti d900i pa jelči se isplati?
Trebao bi mi kao drugi mob?
Baterija,ponekad mp3,pisanje poruka?
To mi najvaznije
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
Onaj tko kupuje samsung mobitel mora znat u startu da mu nebude dugo trajala baterija,sonyericsson ima najjače baterije,D900i je samo šminka od mobitela po funkcijama i nije baš nešto al mrak zgleda.
meni baterija na D900 traje 3, 4 dana s tim da ne koristim mp3.
po meni je puo veći problem signal jer mi je neshvatljivo da čim izađem iz grada pojavi mi se livada ili ti nemaš signala. to se dešava i na d900, d900i, e250 i na u600 imao i provjerio nepričam napamet.
Sve je sranje osim pišanja, a i pišanje je sranje ako pišaš niz vjetar.
To sta ti nestaje slika od uGO znaci da nas signal ne prenosi svugdije kodove di se nalazis. Ti kodovi su u principu Info stanice.
Btw. svaki ne modificirani Firmware je u banani, da ne napominjem da za D900 postoji preko 70 patchova!
razlika je i u tome sto d900i za razliku od d900 ima auto focus ... napisao je netko fm radio, i ima jos jedna stavka koja je razlicita, ali je se ja sada ne mogu sjetiti nazalost ... po meni negativno - slika se ne moze zoomirat i kao takva staviti na pozadinu (u600 i e900 su to mogli, za ostale ne znam), ne moze se birati ton za poruku i jos je bilo neceg al se opet ne mogu sjetit![]()
Nisam siguran za ovo o autofocus-u.. Oba modela ga imaju...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
D900 ima AF i kamera je ista kao i na D900i.
upravo sam kupila novoga D900I Nadam se da ce nadmasiti ocekivanja
Bookmarks