Bas sam nedavno imao priliku raditi sa M55 mjesec dana, a t230 trenutno koristim. Oba dva telefona su najniza klasa danasnjih mobilela sto se vidi cim se pocne nesto radit na njima. Bas mi se i ne cini da m55 ima nesto vise opcija osim mozda govornog biranja i vece memorije, ali sve to pada u vodu kad ima jedan veliki Siemensov problem, a to je sporost, i to sporost koja zivcira pogotovo kad zelis nesto na brzinu napravit. Slike zna otvarat i po pola minute i mene je znao ubijat u nekim trenucima. T230 zivcira svojom sramotno malom memorijom i zasto nema handsfree kod razgovora, a inace korisiti vanjski zvucnik? Stvarno...

I sad kad ispada da oba dva imaju vise mana nego dobrih strana, stvar je valjda ukusa. Ja sam si uzeo 230 jer mi se sviđa dizajn iako je m55 po mnogima bolji i ima jebene ledice sa strane. Ali to je tak i tak svejedno jer su ti jeftini mobiteli svi losi prema samsung i slicnima, ali meni je jednostavno glupo davat 3000 kuna za uređaj koji uglavnom sluzi za telefoniranje, za uređaj koji mi padne barem 3 puta dnevno, za uređaj zbog kojeg sam pobro batine, za uređaj...