ima... nadji na netu eng language interface pack - LIP (isto kao sto i instaliras cro LIP) i sve super radi...![]()
Dakle, kao što piše u naslovu trebao bih promjeniti jezik na Windows XP Professionalu sa njemačkog na engleski bez da opet instaliram Windowse jer mi se to ne da (naime, to radim frendici - da je moj komp, bez problema bih to napravio). znam da ima neki patch za instalirati drugi jezik za operativni sustav ali ga nigdje nisam uspio naći. pa ako bi netko imao link na takav patch ili neki alternativni način promjene jezika, bio bih mu jako zahvalan
ima... nadji na netu eng language interface pack - LIP (isto kao sto i instaliras cro LIP) i sve super radi...![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
To bi trebalo biti ovo
samo da upozorim, da, to je to, ali;
Validation Required
This download is available to customers running genuine Microsoft Windows. Please click the Continue button to begin Windows validation.
jasno što ovo znaci?
dakle, ako imas ilegalne, nemoj stisnut continue![]()
znam ja za taj licencer, bez brige
nego, evo ja imam orginalne win, i sad sam pokušao skinut taj LIP, prošao sam validaciju, ali evo poruke koja mi izadje, kad kliknem na download:
Microsoft ®Windows® XP Language Interface Pack The Microsoft Windows XP Language Interface Pack (LIP) is a high-quality, localized "skin" for emerging or minority language markets, such as Catalan, Lithuanian, and Thai. Based on MUI technology, LIP provides the desktop user with an approximately 80% localized user experience by translating a reduced set of user interface elements. LIP is installed on a licensed copy of Windows and a fixed base language.
System Requirements:
• Microsoft Windows XP with SP2 or higher (should be already installed on the computer, see special base language requirements for each LIP)
• 7 Mb of free space for download
• 15 Mb of free space for setup
© 2003 Microsoft Corporation. All rights reserved.
Microsoft, MS-DOS, Windows, Windows NT, and Windows Server, are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries.
I ja sam sad probao i prosao validaciju i kad trebam downloadati LIP javlja istu poruku ko i tebi.
iz cega mozemo zakljuciti da je skuzio sa imamo SP2 i da imamo taj LIP ukljuceni nije potreban dodatni download
kako je pametan taj bill.....
Mislim da jezik na engleski mozes promijeniti puno jednostavnije (bar kad je u pitanju uklanjanje hrvatskog jezika)
Ides u control panel -> add remove programs i nađes language pack te kliknes unistall i to bi trebalo biti to jer kad se prevodi windows ne prevodi se trejno vec se samo dodaje drugi language pack a engleski je ugrađen u svaki windows.![]()
Puno hvala![]()
![]()
. već sam obavio validation samo treba promijeniti jezik, nisam to nigdje mogao naći ali nisam uopće gledao na microsoftovoj stranici
![]()
Bookmarks