E TOOOO! TO TRAZIM!bravo gen!!! pa vec je 2004 godina a jos to nisu izmislili, pa mislim.... stvarno....
E TOOOO! TO TRAZIM!bravo gen!!! pa vec je 2004 godina a jos to nisu izmislili, pa mislim.... stvarno....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Da, bas su idioti. Ti bi killa to sam mogao sklepat kuci u pol sata, sta ne?
![]()
![]()
![]()
Zašto ne??? Pa on je genije
![]()
![]()
![]()
ma gen je genije.... ja sam killa![]()
BTW Killa citiram "ma ovi alienwareovi laptopi su debeli....... i ruzni... gadni su zapravo fuj. " U početku si bio dosta oduševljen njima. Kako odjednom nagla promjena? Meni su osobno naj zakon laptopi koje sam ikad vidio, posebno ovaj bijeli. Cijena je visoka ali što ste očekivali? Tko ima samo naprijed. Ja ga neću sprječavati![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
ma ja sam totalno glup. ja oce mrcinu, al da bude u onom tankom finom kucistu..... a stasss
a ruzno si alienware jer nekako mi plasticno izgledaju, djecji.... sta ja znam...
Meni izgledaju bas super
A bas da su plasticni...
Kuciste im je od magnezija, pa kad ga vidis u zivo, sigurno biti drugaciji osjecaj
Sumnjam da ćemo ih često sretati ovdje![]()
To istina, ali da stavim tih 18000kn na hrpu odmah bi ga kupio.
a mogo bi skocit do njemacke... ali onda je problem ako se pokvari,da........ pa dobro kako smo mi zaostala drzava.....
Možda bi ga u Mikronisevu servisu mogao neke sitnice popraviti
Nemoraš uzet 3. Uzmeš 1 i uštediš nekih 200$. A jebi ga, probaj da ne rikne
ma ne...... ne ne ne ne ne. ne valja to. bolje je uzet neki gericom kaj se pregrijava pa imas garanciju i servis
Ali piše da ga možeš poslati poštom, a to znači da ne moraš putovati. Istina, je skuplje nego da neki domaći odneseš u servis u susjedstvo, ali takva tvrtka si ve bi mogla dozvoliti takvu grešku, pa da ti unutar godinu dana rikne, a nije tvojom krivnjom
Bookmarks