= Citat = Izvorno postao wildbabe Pregledaj post
Svaka budala ima svoje zadovoljstvo....mislim da sam sve rekao u ovoj rečenici i da se nema što tu previše objašnjavati....
mislim ne kuzim ovo "svaka budala ima svoje zadovoljstvo"... svida mi se maserati quattroporte i imam love za njega i treba mi pa sta sam sad ja budala sto ga idem uzimat, moras malo poradit na uvazavanjima tudih misljenja. Ok ak ti se ne svida ili ako ga ne trebas nemoj ga uzet, ali...
Prvi SE P1 je dosao u IQ centar i kostao je 4840kn a danas mjesec dana poslije imas ga u Vip-u za 2600kn na 24 mjeseca a mislim da se takav tip moba kad ga kupis ne mjenja ko carape svaki dan.
A u potpunosti se slazem sa HCSCom kaze: "Sto se tice P1 to je Symbian i ima svoju kvalitetu, ekran na dodir, dog drugi s takvom cijenom nemaji ni pola." stvarno izrada +5, imao sam p990, a jedno vrijeme sam koristio n95 (tocno sto kazu polugotov proizvod) i nikako se ne mogu usporedivati sa P1, a da ne govorim o mogucnostima moba. Neki dan u opcini mi je bas trebao net i trebam kopirat neki vrag, odem lijepo na net i zakon skinem u word, zatim zamolim gospodu da samo kablom prebacim na njen komp i da isprintam jer mi je potrebno bilo za prilozit za dokumentaciju i lijepo rijesim stvar. A ne znam dal bi mi se svaki dan bas dalo nosit okolo laptop i kako bi to izgledalo u redu dok cekam pa baratanje sa laptopom

Mislim nije P1 neko cudo i niti se moze usporedivat sa laptopom ili kompom ali za ovakve navedeno stvari je preheben.
Ovakav mob ne preporucujem da ga uzimaju ljudi koji samo misle telefonirat i pisat sms poruke jer nece ga max iskoristit a stvarno ima velikih opcija.
Ljudi kako god mislili ali imam ga tri tjedna i dao sam za njega 3800kn nekakvih 500-njak ojra i mob se pokazao stvarno... pa hebiga sama rijec kaze ""smartphone""
Adio