Sto se dizajna i "lezanja u ruci" sve odlicno, laksi je nego P990 a ako ste imali priliku koristiti K800 tu je negdje sto se tezine tice.
Citao sam reviews i usporedbe gdje su govorili da je to M600 sa kamerom i to nije istina jer sam imao priliku korisititi M600 i to se ne moze usporedivati sa P1, a pogotovo u brzini.
Beterija mi je trenutno na pola, a koristio sam mob znaci citav dan jucer i prekjucer navecer i sigurno ce izdrzat danas i sutra, znaci 3 i pol dana konstantnog koristenja, a normalnog negdje 5-6 dana sigurno.
E sad kamera, prije sam imao 2 mpx i to je tak moze se reci ok bilo, ali ova sa 3.2 to je stvarno preje... inace imam olympusov 7.1 i mislim glupo je reci da je blizu ali ide prema tome. Definitivno bolji od K800 fotica.
Fora, istovremeno sam slusao radio, bio upaljen net, i pisao poruku,eto samo primjer vise mogucnosti istovremeno a da ne steka.
Zvucnik je smjesten iza i stvarno je glasan.
Vidio sam temu p1 ili w960, po meni iako jos w960 nije izasao p1 je daleko bolji mob, jedino sto w960 ima je 8 giga i to je to, ali dizajn daleko bolji p1, a cijena w960 sigurno ce biti paprena.
Jedino sto moras skuzit kako pobrisat neke programe koje sam instalirao, odnosno naravio sam gresku sto sam ih instalirao razne programcice na memory a ne mob i sad bi trebao vjerojatno formatirat karticu ako ne nadem drugo rjesenje.