Pih, ja mislio review iz prve ruke kod tebe, he,he....![]()
![]()
Pih, ja mislio review iz prve ruke kod tebe, he,he....![]()
![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
jel to jedina boja u kojoj ce izac na trziste? da je bar cijeli crn..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
meni je bas mob po mjeri,m600 sa kamerom,idealno.
Meni se mob baš sviđa... samo da je možda još u crnoj boji...
A vega 17mm debeo... što je po meni super za mob sa takvim specifikacijama...
A ima 3,2 Mpx kameru sa AF (vejrojatno ko i k800) i wlan...
samo me zanima kolika će biti cijena tog aparata kod nas...
E da, ovo bi moglo u UIQ dio foruma!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma dobar je mob za poslovnjake i predobar...al ono kamerica je sjela ko naručena istina da je meni osobno p990 aktualniji al ovaj model će imat svoje poklonike a ziher ih neće bit malo
Steta što nema Jog-Dial, onaj kotačičć!!!
Trebaju izdat w950 s kamerom!!!
edit: ipak ima jog-dial, ali w950i ima bolju tastaturu!!
Tek sam sada našao ovaj review na gsm areni pa malo kasnim sa odgovorom.
Mislim da je sramota da ovaj telefon nazovu sa predznakom P, to je trebao biti M1
P serija mora imati preklopni dio.
Ste vidjeli tipke na t650?
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...e=pp&pid=10891
zašto da se svađam kada sam u pravu?
po svemu sudeći nije jer pise oznaka modela SE123 što će reći da je mobitel na slici jedan od onih prototipova...
A čime si to slikao sa t630![]()
zašto da se svađam kada sam u pravu?
dosta kompletan mob , nije prevelik a ima gotovo sve![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Imam ga. Kupljen u Italiji 499,90 €!
Prije sam imao P910i, tak da sam još naviknut na njega, pa mi je novi P1i malo neobičan!
Inače, sve je 5, ali mi jako jako fali petosmjerni jog dial!
Slike su odlične!!
Baš je supač!
S njim dobijete i baršunastu "čarapicu" u kojoj ga držite, tako da ako je u njoj jako teško ispada iz džepa,jer ga baršun zadržava!!!![]()
Ima review i na www.mobilnisvet.com/mobilni-test/1440/Sony-Ericsson/P1
@perman111 i kakav je najnoviji SE-ov symbianer? daj nam nešto više!!!
Dakle, da počnemo ispočetka!
Telefon fino leži u ruci, jog dial odlično služi svrsi (iako ne znam zašto su mijenjali onaj genijalni kakav je bio na SE P-seriji zaključno s mojim P910i), jedino ako ste navikli zaključavat tipkovnicu jog dialom bit će vam neobično ,jer trebaš stisnut zvjezdicu i potvrdit zaključavanje tipkovnice na touch ekranu (malo nezgodno ako ti se ne da stalno vadit stilus, a prsti su ti masni, a koliko god se ti trudio, na mobitelu će ti ostat tragovi prstiju...). Inače sama po sebi, tipkovnica se sama zakluča nakon nekog vremena (to je namješteno po defaultu, ali se može mijenjat)
Ekran ima odličnu rezoluciju, i stvarno hrpa toga stane na njega (danas sam otvarao gmail, i baš je super izgledalo; istina je sitno ali je super čitko)
Kod poruka mi se ne sviđa što su sve u jednom spremniku, a ne kao što sam imao na p910, sms posebno, mms posebno i beamed posebno...
Što se tiče pisanja, tipkovnica je vrlo jednostavna i brzo savladiva, inače sam ja slabo koristio qwerty tipkovnicu na p910 jer je malo nespretna, tako da nisam previše vičan malim qwerty tipkovnicama, ali ovu sam savladao. Jednostavno, tipke su tako napravljene da samo trebaš nagnut gumbić na stranu gdje ti je željeno slovo.
Spojio sam ga s kompom i prebacivao sam mp3 preko aplikacije disc2phone, koja je vrlo jednostavna za korištenje. Inače, ima mali m2 512mb memory stick.
Telefon spojiš na usb, i nudi ti File transfer ili Phone mode, jedan izbor je narančasto označen, a drugi zeleno, tako da na narančastom možeš prčkat s fotkama, prebacivat muziku i radit update softvera, a na zelenom instalirat jezike, koristit file manager i radit backup.
Btw. p1 u paketu ima:
Handsfree(za radio)
dodatni stilus
usb stalak CDS-65
Usb kabel
punjač
navedenu torbicu
i naravno mobitel s baterijom
+ da ne zaboravim cd sa softverom za pc
Što se tiče fotki s mobitela, one su dosta kvalitetne (moje su super ispale unatoč tome da nisam skinuo foliju ni sa kamere ni sa ekrana- to što nisam skinuo sa kamere mi malo otežava fotkanje sa blicom jer mi uvijek ostane odbljesak.)
Fotke mog P1i sa T-mobile HR mrežom na ekranu, ću stavit uskoro, a vi ekipa ako vas zanima štogod, pitajte!
A ja se nadam da sam vam uspio barem malo dočarati P1i, i objasniti ono što vas zanima.
Napominjem još jednom, otvoren sam za pitanja!
Super svaka cast, Opatijac... (kako se kaze, izletilo)
Nego jesi se spajao na WiFi, kako spaja te brzina softvera usporeivo s P910 ili ostalim novijim Symbianom.
Jucer sam ga i ja vidio uzivo u izlogu, super izgleda ubiti ko na slici, imam vezano jedno pitanje vidio sam na ljevoj bocnoj strani ko kukicu za nosenje (ako sam dobro to skuzio) pa me zanima se to moze skinuti.
od mene toliko...
Zadnji uredio HCSC : 10-08-2007 u 04:18
Nisam se još probavao spojit, ali mogu reć da je dosta brz, jedino kad ga upališ moraš dosta čekat jer ti se operativni sustav otvara (kao na windowsima, kad imaš one plave kockice koje ti idu sa lijeva na desno), samo što je to tu crno-bijelo.
Ne znam može li se skinut kukica (na silu može sigurno), ali vidio sam da i dolazeći blizanac iz walkman serije SE w960 ima takvu kukicu.
E da, isprobao sam TrackID, bila je neka pjesma na radiju, uključio TrackID, nasnimilo je uzorak, spojilo se na net, i u roku od 20 sekundi izbacilo mi je koja je to pjesma, onako, naslov, izvođač i album.
Baš mi je to super!!!![]()
Dali u ponudi jezika ima hrvatski odnosno dali je moguće postavit meni na hrvatskom?
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks