mislim da manje vise svi u ovom podforumu znaju koji mob i cid imas![]()
Imam jedan problem.. Kada udjem u far manager i spojim ga kabelom, udjem u "meni" i tu mi se pokazu neke dvije opcije Flash i FS.. Kada pokrenem tu FS on mi javi ovo --->>>
I nakon toga mi se mobitel upali... Imam flashani k750i ->w800i i CID49 je... mozeli mi tko reci kako da taj problem rijesim.. hvala
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
mislim da manje vise svi u ovom podforumu znaju koji mob i cid imas![]()
Zadnji uredio Mario* : 11-05-2007 u 00:18
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
HAHAHAH... nek znaju... a zna li tko rijesit ovaj problem??
nisi mobitel flashao sa jednim fajlom,ali nemogu se sjetiti kako se zove
evo pronašao sam,prije nego što pokušaš mobitel spojiti sa farom,moraš ga flashati sa k750w800_r2e_dcu.49r.ssw
nije mi jasno zasto uopce radis sa farom kad mozes i s xsom, ili nemozes?
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Da i to sto kazes... Mogu ja s XS++ samo mene muci oni pathovi.. tj. putanje kako gdje koje stavit.. npr. za camera drivere, sound drivere i ostalo sve.. a far manager to sve lijepo pokaze.. kad otvaras te foldere..ili moze jedna druga solucija.. Zna li neko neku stranicu gdje mogu nac te "putanje" kako da ih nazovem drugacije..a ja znam s njim radit.
ovo je path ak radiš s far-om a ako radiš s xs++ onda napraviš folder files_to_upload/tpa.....
menu i ikone
tpa/preset/system/menu
camera
ifs/settings/camera
acoustic
ifs/settings/acoustic
animacije
tpa/preset/system/messaging/sms/objects/animation
multimedia(okviri za slike itd...)
tpa/preset/system/multimedia/pe
startup&shutdown
tpa/preset/system/settings