evo upravo pročitao u gameplayu, croteam radi nastavak, a rade i još neki taktički fps
uz novi serious engine 3 koji će (kako kažu) biti sličan Unrealu 3, a vidio sam screenshotove, bit će BOMBA i SS3,a i ovaj (još) bezimeni FPS!![]()
![]()
![]()
ajmo croteam!!!![]()
![]()
evo upravo pročitao u gameplayu, croteam radi nastavak, a rade i još neki taktički fps
uz novi serious engine 3 koji će (kako kažu) biti sličan Unrealu 3, a vidio sam screenshotove, bit će BOMBA i SS3,a i ovaj (još) bezimeni FPS!![]()
![]()
![]()
ajmo croteam!!!![]()
![]()
Zadnji uredio flOoKi : 09-05-2007 u 22:47 Razlog: lakse sa upitnicima
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
Daj Neki Link...
![]()
engine im je izvrstan, svaka čast, ali je igra ko teletabisi za odrasle - katastrofa
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
dvojka mi je bila žešća nego prva dva, ali naravno kad sam prvi nastavak uzeo u ruke bio sam čist zadovoljan!
treći mi se čini još boljim, pa dok ne izađe moram nabavit novu grafičku![]()
lude su mi takve igrice bez previše razmišljanja - trči okolo i pucaj na sve živo (u kojim slučajevima i mrtvo)![]()
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
Meni je to ono igra za kad mi je dosadno i hocu malo ubijati nesto, pa eto upalim SS i perjam po onim silnim kosturima, ljudima sto drze glavu u ruci i tako...![]()
![]()
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Joj kad se sjetim onih likova bez glava,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bas me zanima kakva ce biti 3
Gdje to uopće pise Serious Sam 3? A nasao sam! Izgleda genijalno! Svaka cast Cro Team-u!
Zadnji uredio Sator : 30-05-2007 u 22:18
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Ludi su mi oni zlatnici kao 10 lipa za bodove,Cro Team rocks!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igrao sam i 1 i 2 i igra je lu8da do bola,također sam cuo za 3 i radujem se i jedva cekam,to je igra.
bumo vidili kako ovaj funkcionira 1 i 2 su bili zakon a sta ce biti s ovim
necemo pitat boga pitat cemo programere
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Igrao sam i 1. i 2. dio,koliko sam samo para ostavio u igraonici na tu igru.A na 3 ce grafulja bit prehebena....
Bookmarks