na SIM-u ima neki serijski broj, probaj nazvat SZK i reći im, možda oni nađu broj i čiji je mobitel..
ako ne ništa, stavi neki oglas.
Pozdrav
Na poslu je netko ostavio mob a posto mu ga nebi htio ukrast vec vratit ukoliko mogu doc do informacije o vlasniku, trebam vasu pomoc.
Naime jedan pametan kolega je mob odma ugasio da se kao baterija nebi ispraznila (citaj da vlasnik ne bi mogao nazvat) i sad ga vise nemogu upalit jer neznam pin. Sve sto znam je da je mob u VIP mrezi.
Koje su mi opcije? Oce mi SZK moc kako pomoc? Ima na kartici neki broj serijski.. mozda iz toga mogu vidjet broj pa da mi podatke daju o vlasniku (ako je registriran)?
Zahvaljujem
na SIM-u ima neki serijski broj, probaj nazvat SZK i reći im, možda oni nađu broj i čiji je mobitel..
ako ne ništa, stavi neki oglas.
Nije neko od zaposlenika nego musterija.
Zvat cu szk.
Jel mob mozda nokia 6030?
(e da odakle si? ak si iz Osijeka ili blizine, moj susjed je tako negdje ostavio mob, a nesjeca se gdje)
Zadnji uredio _Maniac_ : 09-05-2007 u 20:00
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ako je uzgubljeni mob kojim slucajem mda vario, prodaj ga meni, ne mora nitko znat.![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
ti si najpošteniji rvat ođe...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
i meni je tako jedna zenska vratila mobitel, ja ga ostavila u bircu, ona trcala za mnom! zakon da ima postenih ljudi!
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Stavi oglas negdje na vidljivo mjesto tamo gdje je naden, a mozes i na radio i ne daj ga dok ne vidis dal zna pin, jer bilo ko moze rec da je njegov...
A mozes i probat stavit drugu vip karticu pa vidjet dal ima umemoriranih brojeva u imeniku od telefona, pa probat pronac "doma" il tak nesto...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
tocno to sto ti Peky kaze svi noviji mobiteli automatski spremaju brojeve na svoju memoriju... pa stavi svoju vip karticu ako imas pa provjeri i nazovi mozda kucni ili zenu ili muza zavisi ciji je mobhehe
valjda bus dobil koj keks
![]()
Nije teško, pročitaj IMEI, to je ionako univerzalni broj, ako je mob kupio u VIPu lako će naći
Vratiti? Pa zasto?![]()
daj nam reci o kojem se mobitelu radi
Bookmarks