ma jok, razlika je takva da se isplati dat i vise od 100eura razlike...uglavnom w810 je gotovo isti drek ko i k750..jojstick je super stvar.
sad k800- daleko ali stvarno daleko neusporedivo bolja kamera, + xenon blic- ako zelis imalo slikat svakako k800..fotic bez xenon blica nema smisla upotrebavljat navecer...slike slikane s k800 nisu bas ko na digitalcu al su blize digitalcu nego ostalim mobitelima, pogotovo w810..jer blic cini cuda..
mozes bez frke razvijat slike,..no nije to jedina prednost, rezolucija displeya je dosta veca 176*220 naprema 240*320..svi programi i ostale mnogo pregledniji,display je i veci 2'' ima..ima neka poboljsanja,naizgled zanemariva al dosta korisna--pogled na sat u meni-ju, recimo meni odlicno vise alarma odjednom narihtat itd...dosta sitnica koje su dosta korisne...imam oba mobitela, i definitivno ti preporucam k800,k800 je trenutno najbolji mob i cudim se kolko mu je vec pala cijena.. display i kamera vrijede sigurno tu razliku.. pljuni malo vise i uzivaj..![]()

Bookmarks