Da,račun. Bio on za keš,preko firme ili kako već...
Zanima me što znači ona prva stavka na poleđini jamstva koja kaže da "jamstvo vrijedi uz predočenje ugovora o kupnji i ovjerenog jamstvenog lista".
Što u tom slučaju predstavlja "ugovor o kupnji"??? Jel se to misli na račun?
Da,račun. Bio on za keš,preko firme ili kako već...
A kako su onda neki pričali da su ostvarili jamstvo u Mobisu bez računa, samo ovjereno? tobože ih u Mobisu nisu tražili račun uopće?
I ja sam reklamirao mob, bez racuna. Imao sam garanciju koja cak nije bila niti ispunjena. Vec je bila dovoljna samo ona naljepnica od mobisa i priznali ju
Pa to imam i ja, pod naziv uređaja naljepljena ona naljepnica na kojoj piše IMEI i model telefona. Isti je taj IMEI na uređaju i na kutiji, šta onda koga briga jel ti imaš račun ili ne. Taj je telefon kupljen možda od 10-og vlasnika i ako postoji taj račun, on bi trebao glasiti na prvog vlasnika pa samim tim ne bi vrijedio za ovog koji je 11-ti vlasnik.
ma zaboravi racun.
Oni po toj naljeonici znaju da je uređaj kupljen kod njih,a prema IMEI-ju mogu vidjeti i kada točno. Samo im je lijeno malo pretražiti vlastitu bazu pa traže i račun
Ne traze oni racun, barem dok sam ja bio nisu niti jednom
Ni mene nikada nisu trazili račun, to je samo forme radi.... dovoljna je samo njiova garancija tj, jamstveni list.
PREDATOR
Koliko sam putam nosio nokiu na servis nikad nisu trazili racun, samo jamstveni list. Prihvate oni i jamstveni list bez datuma, ali tada upisu onaj dan kada si predao nokiu u servis.
Bookmarks