Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 135

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    SE P1
    Operater
    vipnet
    Godina
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    Ja sam danas išao malo po dućanima vidjeti ima li gdje K850 (naravno,kao što sam i očekivao,nisam našao) i u oko mi je upao P1... Mobitel mi je puno ljepši uživo nego na slikama,čak sam došao u napast da ga odmah kupim...

Pa sad imam nekoliko pitanja za vlasnike ovog modela:
    1. Kakva je izrada? Meni se čini u isto vrijeme i lijep i robustan,čvrst... Kakav je ovako,iz prve ruke?
    2. Kakav je wlan na njemu? Koliko mu dugo treba da učita,recimo, cafe.mobil.hr? Nisam nikad imao mob s wlanom pa pitam...
    3. Touchscreen? Može li se po ekranu tipkati i prstima,a ne samo onom olovčicom? I općenito,kakav je touchscreen za svakodnevno uporabu? Također nisam nikad imao mob s touchscreenom pa pitam

Još me je par stvari zanimalo,ali sam zaboravio... Hvala na odgovorima

EDIT: Sjetih se: ima li kakav program da se ide na msn preko P1, je li ga tko probao i kako funkcionira?
    Dobre stvari meni, u odnosu na 910 koji sam imao:

Prvo i meni najzapanjujuce od svega: ne smrzava se!!! (koristim ga vec oko 2 mjeseca i niti jednom se nije "zablesirao")

Nadasve profi izgled, uiq (touch screen) radi puno bolje od predhodnika, velika interna memorija u odnosu na prosle modele, qwerty je prednost, led na dnu moba upucuje na propusten poziv/poruku, wlan radi super, sam ulaz u menije je bolje napravljen nego na 910!
    Jaci procesor daje videoplayeru pogon bez "strecanja" slike! brze prebacivanje podataka preko usb-a! puno vise funkcija i opcija u alatima! Sve sto se na njemu radi, ostaje i nakon uspostave poziva sto kod 910 nije bilo moguce (pises poruku, netko te nazove ili primis poruku; ne prebacuje u "draft" vec sa prekidom toga vraca na staro stanje)
    Kod sms-a ne treba vise "ukopcavati" svaki put "delivery report", vec ima opciju on/off za sve!
    Kamera 100x bolja nego na 910, podrzava karticu do 4Gb, baterija traje do 3 dana...

Lose stvari:

Pretanak te dosta kompliciran za tipkanje sa jednom rukom.
    Jog wheel samo 3 funkcije
    Prilikom auto poziva biranja (redial) nema dobro rijesen upozoravajuci zvuk da je uspostavio vezu (pre tih)
    Slabo rijesena ikonica za network connection (ista za sve mreze, npr. ako si spojen na wlan (imas ikonicu) nakon nje (za operu) pali se dodatna (globus) koja pokazuje spajanje na net, ali ako je kojim slucajem wlan spojen, a preko njega promet ne prolazi, automatski ide na drugu mrezu, u mojem slucaju na gprs koji je skup do jaja!) a ti si u neznanju na sto si ustvari spojen!
    Mislim mos pogledat u network status, ali nije to to!!

I to je sve negativno na njemu!

p.s. program ti se zove implus, koji ima sve messengere u jednom (osim skype-a), a za skype imas prog koji se zove: iskoot, naravno radi samo chatanje, a pozive zaboravi radi protokola koje nase mobilne mreze ne zele dopustit...pa da pricamo preko lan-a badave...lopine!!!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.522
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.522, Nivo: 36
    Bodovi: 22.522, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zar se na P1 nemože pričati preko skypea? Ja na Tytn-u preko skypea normalno pričam.
    PREDATOR

Forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Bodovi
    6.538
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.538, Nivo: 19
    Bodovi: 6.538, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=mrsho;689108]Dobre stvari meni, u odnosu na 910 koji sam imao:

Prvo i meni najzapanjujuce od svega: ne smrzava se!!! (koristim ga vec oko 2 mjeseca i niti jednom se nije "zablesirao")
    Nadasve profi izgled, uiq (touch screen) radi puno bolje od predhodnika, velika interna memorija u odnosu na prosle modele, qwerty je prednost, led na dnu moba upucuje na propusten poziv/poruku, wlan radi super, sam ulaz u menije je bolje napravljen nego na 910!
    Jaci procesor daje videoplayeru pogon bez "strecanja" slike! brze prebacivanje podataka preko usb-a! puno vise funkcija i opcija u alatima! Sve sto se na njemu radi, ostaje i nakon uspostave poziva sto kod 910 nije bilo moguce (pises poruku, netko te nazove ili primis poruku; ne prebacuje u "draft" vec sa prekidom toga vraca na staro stanje)
    __cut__

Reci mi da li si prije imao neku Nokiu sa Symbianom ?
    Možeš li ih usporediti ?
    Ja sam imao N73 i to je užas od mobitela (što se tiče brzine rada samog softa i aplikacija) !

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  2. Sony Ericsson HBM-30
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 03-04-2004, 01:58
  3. Sony Ericsson HBH-200
    By Dark in forum Mreža