Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 135

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    i900 Omnia
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao nevidljivi Pregledaj post
    zanima me koliko traje baterija na p1 ?
    meni 3-5 dana bez gašenja po noči. Da si stvarno uporan potrošio bi je za 2 dana. kad sam navečer probao isprazniti bateriju do kraja sa 20% joj je trebalo oko 3 sata surfanja na wlan-u da dođe na 5%. Na kraju je ispalo da bi mi tih 20% bilo dosta za cijeli sljedeči dan.

Puno bolje nego na P990 jer on mi je znao istu količinu potrošiti za pola dana bez korištenja wlan-a.

baterija je stvarno 1120mAh, nije stari model 950mAh kako je bilo na prvim testovima. Inače u njega paše ta slabija baterija iz K800/K810, ali obratno neide.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao igx Pregledaj post
    meni 3-5 dana bez gašenja po noči. Da si stvarno uporan potrošio bi je za 2 dana. kad sam navečer probao isprazniti bateriju do kraja sa 20% joj je trebalo oko 3 sata surfanja na wlan-u da dođe na 5%. Na kraju je ispalo da bi mi tih 20% bilo dosta za cijeli sljedeči dan.

Puno bolje nego na P990 jer on mi je znao istu količinu potrošiti za pola dana bez korištenja wlan-a.

baterija je stvarno 1120mAh, nije stari model 950mAh kako je bilo na prvim testovima. Inače u njega paše ta slabija baterija iz K800/K810, ali obratno neide.
    kako si opcenito zadovoljan sa P1?brzina,ekran ,stabilnost,kamera u zatvorenom?

Forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    i900 Omnia
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    kako si opcenito zadovoljan sa P1?brzina,ekran ,stabilnost,kamera u zatvorenom?
    brzina puno bolje nego na P990, najviše zbog toga jer sve stane u ram i nema potrebe gasiti aplikacije. Samo je prvo paljenje aplikacije samo malo sporije.

sa stabilnosti nisam imao problema i za sad u prva 2 tjedna se nije smrzao niti jednom.

kameru nisam za sad previše isprobavao, ali imao sam K810 koji ima istu kameru tak da je bez sumnje odlična što mi je vrlo bitan faktor. Makro mod sam isprobao i radi savršeno (slikanje dokumenata)

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  2. Sony Ericsson HBM-30
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 03-04-2004, 01:58
  3. Sony Ericsson HBH-200
    By Dark in forum Mreža