zanima me koliko traje baterija na p1 ?
zanima me koliko traje baterija na p1 ?
meni 3-5 dana bez gašenja po noči. Da si stvarno uporan potrošio bi je za 2 dana. kad sam navečer probao isprazniti bateriju do kraja sa 20% joj je trebalo oko 3 sata surfanja na wlan-u da dođe na 5%. Na kraju je ispalo da bi mi tih 20% bilo dosta za cijeli sljedeči dan.
Puno bolje nego na P990 jer on mi je znao istu količinu potrošiti za pola dana bez korištenja wlan-a.
baterija je stvarno 1120mAh, nije stari model 950mAh kako je bilo na prvim testovima. Inače u njega paše ta slabija baterija iz K800/K810, ali obratno neide.
brzina puno bolje nego na P990, najviše zbog toga jer sve stane u ram i nema potrebe gasiti aplikacije. Samo je prvo paljenje aplikacije samo malo sporije.
sa stabilnosti nisam imao problema i za sad u prva 2 tjedna se nije smrzao niti jednom.
kameru nisam za sad previše isprobavao, ali imao sam K810 koji ima istu kameru tak da je bez sumnje odlična što mi je vrlo bitan faktor. Makro mod sam isprobao i radi savršeno (slikanje dokumenata)
najvise mi je izdrzala 3d i 17h...
ali nisam ga taknuo...
ako ga normalno koristis, oko: 2 dana, sa ukljucenom navigacijom i BT-om, malo vise od pola dana...
Proba sam ja sa iskootom sjebat protokol pa su me zvali iz vipa da ce mi raskinut ugovor...i stvarno u ugovoru pise tako, ali ugovor ne cita nitko!
Ne pokusavajte isto jer nisu ovi iz vipa blesavi pa da nam puste da pricamo voip-om...mozes samo chatat...mamicu im lopovsku!!!
inace stavio sam i tomtom na njega i aplikacija radi savrseno....
externi modul gps-a je puno bolji on internog na n95 i to stoga jer je noviji chip u njemu koji radi daleko bolje nego na n95!
wayfinder ne preporucam jer smece ucitava sve preko gprs-a koji je pakleno skup! tomtom je bolja solucija!
Zadnji uredio imaticx : 29-10-2007 u 19:08
Bookmarks