pa ja nisam poslovni covjek i nisam reko da je mob los neg sam reko da je mal bzvz a to sto si ti nabrojao neam pojma sta je... pa nisam s marsa pao... normalno da znam sta je... mob je po karakteristikama dobar al vise mi lici na pda neg na mob...
Ne uradi danas ono sto sutra mo's ostavit' za prekosutra...
![]()
![]()
da sram ih bilo,uopće ne lići na mob...![]()
baš sam se poveselio, rekao u sebi, pa taj ima sve što tebi treba... kad ono wi-fi samo b standarda...
dal ima tko iskustva sa dometom na isključivo b standardu? znam da je razlika u brzini prijenosa podataka, al dal je razlika i u dometu?
Uređaj je jako zanimljiv, al nedostatak HSDPA, loša tipkovnica (očito ista kao i na m600i), slabija programska podrška za UIQ za mene su preveliki minusi.
Testis unnus, testis nullus!
..........recimo ona adidasova nogometna lopta u trgovinama košta oko 900 kuna, a izrađuje se u indiji ili kini za cca= 1$, pa onda da ne nabrajam drugu tehničku robu ili odjeću, obuću, itditditd. pa sad i cijena koštanja jednog kineskog Baotian 50 skutera je par stotina kuna (provjerim točno pa javim) sa dostavom u HR. a kad dodjem do informacije za baš ovu robu javit ću. makar ne znam zakaj bi ti otkrivao SE poslovne tajne badava!? .......................
uostalom sad maloprije su na TV pričali o Ž-torbicama koje koštaju nekoliko desetaka tisuća kuna, pa jel možeš ti prokomentirat jel tolko košta materijal, konac, ruke ili što??? (a i moro sam nekaj napisat da si nabijam postove, sad kad skupiš 1000, od foruma dobiješ novi SE po izboru)
![]()
Zadnji uredio AutoXpert : 09-05-2007 u 16:11
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
pa nije u tome stvar, brijem da im sigurno nije problem strpat sve u jedan fon kojemu ce proizvodnja kostat mozda $30 ali na trzistu nemogu prodavat takav phone za 4000kn kad phone s pola mogucnosti isto tako kosta... kontas sto zelim rec, cilj im je prodavat uredaje i zaradit, a ne strpat mikrovalnu u mob i onda da si nitko ne moze priustit to.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
točno, je tebe u potpunosti kužim, ali ni ja ni ti ne kužimo taj tip ekonomije (mi smo malo ograničeni). oni razmišljaju na dulji vremenski period ili dok ih tržište ne stisne. vjeruj da kad im malo padne prodaja, isfurat će iz rukava neko multimedijano čudo. tak je i samsung krenuo s full gasom čim je vidio da ostaje bez dijela kolača. para vrti di burgija neće.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
To za nogometnu loptu ili torbicu prolazi, ali ovo za mobitel u kojem se nalaze čipovi, minijaturna elektronika, i sve te gluposti natrpane u taj mali uređaj jednostavno ne može u proizvodnji koštati toliko, pa ni približno toliko.
------------------------------------------------------
Standard----------|| 802.11a || 802.11b || 802.11g ||
Frekvencija rada---|| 5GHz || 2,4GHz || 2,4GHz ||
Propusnost--------|| 5,4mb/s || 1,1mb/s || 5,4mb/s ||
Realna propusnost-|| 2,5mb/s || 500kb/s || 2mb/s ||
Doseg-------------|| 10-25m || 20-40m || 20-40m ||
izvor: internet
Tako da IMO nije neka velika mana toga što nema i g standard, a ostalo je čisto savršeno što se mene tiće![]()
Uvijek svi sfušaju neke sitnice na novim uređajima ali mislim da je ovo kompletni uređaj koji če vrjediti svake kune kada izađe. Sigurno če biti puno povoljniji od N95. Malo gledam dimenzije i uopče mi se ne čini nešto jako velik u odnosu na to koliki ekran ima. Eto kada izađe rađe bi to kupio nego N95 prvenstveno zbog baterije te klasičnog kučišta.
EDIT: jer se zna kada odprilike izlazi????
Ja ga 100% kupujem kad izade ali ako cijena bude u normalnim okvirima.....
I ja sam trenutno odustao od kupnje Nokie E65, pa ću poslje ljetovanja vidjeti da li će P1 doći i koliko će koštati!
Samo me zanima da li se može bez olovke kretati menijem i da li na taj Symbian 9.1 UIQ3 može ići software koji je napravljen za Symb 9.1?
Može se bez olovke kretati menijem,ak misliš na software s običnog symbiana 9.1 na UIQ to onda nemože nikako ići. Meni je fon zanimljiv i privlačan ali to je ustvari isti P990 samo što ima kameru 3.2 mpx a ne 2.0 mpx i naravno dizajn odličan na P1 za raz od P990.
Meni je i dizajn na p990 preheben ali ovaj ga nadmasuje,jedina mana je taj wifi b standarda,zasad na papiru djeluje savršeno.....
review SE p1
Kako stvari stoje,sljedeci mob ce mi bit jedan od SE p1 ili w960...
u pocetku mi se nije bas svidjao,ali sad mi sve vise "sjeda".
steta sto nema GPS.
evo ga[/IMG]
dobar grah daleko se čuje
SE123![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks