Hvala na pomoći, puno ste mi pomogli. Nažalost nisam iz Zagreba, ali imamo u Sisku HG spot, a tipu se uopće nije dalo pomoći mi, pa mi je preostalo tražiti savjet od vas. Nešto ću smisliti, hvala![]()
Hvala na pomoći, puno ste mi pomogli. Nažalost nisam iz Zagreba, ali imamo u Sisku HG spot, a tipu se uopće nije dalo pomoći mi, pa mi je preostalo tražiti savjet od vas. Nešto ću smisliti, hvala![]()
CPU: AMD 3600+ X2 - cca 550 kn
MBO: Gigabyte M55S-S3 - cca 550kn
RAM: 1 GB Kingmax 667MHz - cca 320kn
VGA: Gainward 7600GS DDR3 - cca 800kn
HDD: Hitachi (ili Samsung, ili Seagate ili WD) 160 GB S-ATA II - cca 400kn
CASE: Neshto bez napajanja - cca 200 kn
PSU: Fortron 350W - cca 200kn
Mouse & Keyboard - cca 200kn
Speakers 2.1 - cca 200kn
Modem + floppy - cca 100kn
OPTIKA: LG DVD-RW - cca 250kn
TOTAL: cca 3800 kn.
Evo, ovo ti je chisto onako...odokativno. Usput, sve ovo se mozhe nachi u Ve-Milu. Po slichnim cijenama i uz pokoju izmjenu...mashina jednakih performansi se mozhe nabaviti i u ostalim jachim IT trgovinama (konkretno mislim na HGspot i Links).
No, da ne duljim. Poanta ovog mojeg posta je...chisto da ti dokazhem kako se UVIJEK mozhe sastaviti bolja konfiguracija od onih koje se prodaju vech slozhene (gotove), za istu ili chak manju cijenu.
U ovom konkretnom sluchaju, u odnosu na konfiguraciju koju si ti navela, ovo shto ti ja izlistah je...daleeko bolje. Dvojezgreni proc, duplo vishe rama, jacha grafa, vechi hard disk, kvalitetno napajanje, solidna matichna plocha, itd..itd.
Dakle, moj savijet ti je...pronachi nekoga tko se razumije u rachunala, i otichi s njim do trgovine, odabrati komponentu po komponentu i...to je to.
Prochi chesh daleko bolje i...jeftinije.
Bookmarks