Sto mislite o tom mob,imao sam ga priliku kupit ali sam bi presumnjicav posto mi nije nest poznat taj proizvodac sto se mobitela tice-jel imo ko kakav sharp i kakva su iskustva??
Sto mislite o tom mob,imao sam ga priliku kupit ali sam bi presumnjicav posto mi nije nest poznat taj proizvodac sto se mobitela tice-jel imo ko kakav sharp i kakva su iskustva??
što se mobitela tiće??za tvoju info,sharp radi naj mobove..to je objektivno i subjektivno mišljenje...samo je problem što se može jedino prek vodafona nabaviti...tj.ima njihov soft i neke njihove bugove
imao sam tm100,pregazlio ga vrijeme,ali ako je ušćuvan,fenomenalan mob za malu lovu..hebeni zaslon,polisilikonska tehn,ccd čip u kameri,soft je malo(čitaj puno u banani) za današnje pojmove
A i ja samcuo da im je softver malo u banani,ali bas sam za male pare mogo dobit tm 100 a dizajn mi je fenomenalan
imao sam sharp gx 30 i sve najbolje o njemu.fenomenalan ekran i kamera,ali kao sto smogovac kaze zbog vodafona dolaze i neka ogranicenja.TM 100 ima najkvalitetniji slide koji sam ikad isprobao i ako ga dobijes povoljno nemoj se premisljati nego kupuj.
A sad mi je zao sto ga nisam kupio ,nadam se da ce biti prilike jos,jel mob mi izgleda svemirski!!
ja sam imao tm 100,po meni jedina zamjera sharpu je osjetljiva maska (brzo se izgrebe)...
'Kad se lijepo upakirana gomila laži uspije prodati narodnim masama polako i sistematski tokom nekoliko tisuća godina - onda se istina smatra totalnom besmislicom, a onaj tko ju propovijeda - totalnim luđakom'
Imao sam gx10i i tm100 i mogu reći sve pohvalno o sharpu. jedino sto me ubijelo na oba je fucking vodafone soft koji samo usporava mob. dizajn je za 5
Imao sam TM100 i mob je stvarno perfektan no dobro sada je več stariji model al još je in![]()
Bookmarks