Koji mobitel imaš? Nemaju svi SE tu funkciju.
Za one koji nikad nisu čuli TrackID je Sony Ericsson-ova besplatna usluga prepoznavanja glazbe.Ova usluga snima kratki isječak nekog izvora i šaljega putem interneta.Nakon toga se dobije naslov skladbe,izvođaća i naziv albuma ako su dostupni.
Meni to ne radi može li mi iko pomoć ili da zovem sony ericsson.
Koji mobitel imaš? Nemaju svi SE tu funkciju.
PREDATOR
k550i i ima tu funkciju ali mi napiše da usluga nije dostupna a čak imam internet preko tele2 neznma zašto ne radi.
ni meni na w810i ne radi,valjda radi na onima s playerom 2.0 ili griješim
Mi6 Black
Evo proradilo nakon 10 puta
Nego nisam baš siguran je li besplatna.Možda mi tele2 uzme što sam na internetu
usluga je besplatna od strane sony ericssona... no tele 2 naplaćuje promet od 2kn po 100KB
usluga mora raditi svima koji imaju dostupan gprs iliti postavke za internet...
meni je to trebalo jučer i budala nisam provjerio koja je pjesma... sam mi žao![]()
Seriously?
slušaš otvoreni radio i čitaš na njihovoj stranici šta svira
Seriously?
Na GSM areni i na još par stranica sam našao da tu funkciju ima i k800 ali ja je na svom ne mogu pronaći
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...eview-93p4.php
PREDATOR
Evo ja sam upravo probao na w850 i radi normalno....
K800 nema tu opciju dok ce 810 imati....
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Mislim da postoji i java aplikacija koja radi to isto a tako se i zove. Odoh googlat................
ja jos nisam provjerila dal meni to radi... bas budem kad obnovim bon, foravidjela sam track ID i na j300...
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bilo bi dobro da se uploada da ga i drugi mogu skinuti.
PREDATOR
Evo našao sam ga i skinuo ali ga još nisam isprobao.
Link: http://www.sendspace.com/file/xddb72
PREDATOR
trenutno nemam w750i kod sebe pa nemogu probat, ali postoji li mogucnost da se orginal trackID nekako ubrizga u k750 tj w800? aj jos netko da proba taj program od predatora, mozda radi iz milijuntog pokusaja![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Meni program radi ali ga ne mogu koristiti tj. spojiti sa radiom. Mogu pronaći neku pjesmu koju imam na mobu i onda se spaja na net i trazi ali ne i pjesmu koja svira na radiju.
PREDATOR
meni pise "nema valjane internet postavke" kaj se treba nekaj namjestit? t2 mi inace radi....
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Bookmarks