http://www.google.hr/search?client=f...ra%C5%BEivanje
Google is your firend
ja imam na W910i tu opciju i probao sam..ta funkcija nije besplatna..skida ti pare koliko imaš prijenosa podataka..ja sam se tako zeznuo išao sam probat da vidim kako to šljaka,a nisam išao pogledat koliko para imam i probao sam tri puta i skinulo mi je oko 7 kn..
Pa nitko nije ni rekao da se promet ne naplacuje, samo da je usluga besplatna.
Podrazumijeva se da ce ti operater naplatiti promet, nema nikakvog razloga da ne naplati...
Dakle, stvar je besplatna jednako koliko i skidanje besplatnih sadrzaja (slika, melodija, igara) mobitelom sa interneta.
Zadnji uredio ravilov : 25-03-2008 u 03:49
da li se TrackID moze koristit na drugim mobitelima npr. motorola,samsung,nokia,... ?
Java verzija vjerojatno moze.
Ovo je SE podforum, dakle krivo mjesto za ovo pitanje.
Na koji nacin mogu u potpunosti uklonit tu opciju/aplikaciju sa W580?
koliko ja znam nikako! uostalom zasto bi to radio. ako ti se ne svidja nemoj ju koristit, kako ti moze smetat uopce?!?!
cvita
mozda mu neko ide bezveze pa mu trosi pare
mozes maknut tu opciju editiranjem menu.ml- a
samo izbrisi cijeli odlomak di pise track id
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
e hvala![]()
gdje da nadem track id za w900i ja ga nemam na mobu??
HM STA BI TU NAPISO A NIS..... OSIM W900 JE ZAKON I POMAGAJTE OKO POTRAZNJE PATCHA
ovo sam prvo naso, ak oces- potrazi negdje drugdje (ovo je mozda na ruskom, nemam pojma)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
skino sam to i sad mi javlja error:java.io.IOException:Couldn't write to socket.sta znaci to??to kad ubacim pjesmu i trazi ju pa onda pise
HM STA BI TU NAPISO A NIS..... OSIM W900 JE ZAKON I POMAGAJTE OKO POTRAZNJE PATCHA
To je zbog proxyja. Pogledaj par postova gore.
a ok...nisam nis naso al ok
Evo ako nekima nije jasno kako aktivirati postavke za net:
VIP - piše, potražie malo
Tele2 - DA na 777
T-mobile - I (internet) ili W (wap, t-zones) na 1598
Ja sam baš sada kupio novi mobitel.
Kada sam uključio prvi put track id nije mi uspjelo.
Prvi put mi možda nije uspjelo zbog smetnji na mom mp4 i nekih šumova(možda).
Kada sam drugi put uključio track id i odabrao neku pjesmu (nasumično sa radija iz prve mi je uspjelo.
Sa radija je zvuk bio kristalno čist.
VIP naplaćuje promet.
Track ID je besplatan ali se naplaćuje vremenski proet internetom na mobitelu koji track id utroši za traženje autora i ime pjesme.
Mislim da je to i kod drugih operatera osim naravno ako nemate nekakvu "surf" tarifu.
Nadam se da ste zadovoljni.
Zadovoljni jesmo, ali ovo sve smo vec (sa)znali...
Iako malo krivo, VIP (kao i ostali operateri) ne naplacuje nikakvo vrijeme vec prenesene podatke.
Postoji i prijenos po sekundama/minutama.
A dobro, postoji onaj GSM na 9600, ali ne znam tko to danas jos koristi...
Ja sam slušao radio na mobitelu i imao w'n'w 10 MB prometa. I skinulo mi je oko 200 Kb za prepoznavanje glazbe...
Ejj, uploaduj TrackID (al' bi ga volio imati na svom Sony Ericsson S500i) na stranicu www.speedyshare.com i posalji mi/nam link...Ako meni saljes posalji na stanicvanja@yahoo.com . Biti cu veoma zahvalan...
Bookmarks