Evo ako nekima nije jasno kako aktivirati postavke za net:
VIP - piše, potražie malo
Tele2 - DA na 777
T-mobile - I (internet) ili W (wap, t-zones) na 1598
Evo ako nekima nije jasno kako aktivirati postavke za net:
VIP - piše, potražie malo
Tele2 - DA na 777
T-mobile - I (internet) ili W (wap, t-zones) na 1598
Zadovoljni jesmo, ali ovo sve smo vec (sa)znali...
Iako malo krivo, VIP (kao i ostali operateri) ne naplacuje nikakvo vrijeme vec prenesene podatke.
Postoji i prijenos po sekundama/minutama.
A dobro, postoji onaj GSM na 9600, ali ne znam tko to danas jos koristi...
Ja sam slušao radio na mobitelu i imao w'n'w 10 MB prometa. I skinulo mi je oko 200 Kb za prepoznavanje glazbe...
steta da ne moze naci pjesmu direktno kad mobu "pustis da malo odsvira" nego se mora bas nasnimati na mob i ocitati
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
napokon sam nasao aplikaciju koja radi najnormalnije (provjereno!). sve druge koje sam isprobavao su bile bugovite tj nisu mi radile.
a sto je najbolje od svega, kad se otvori aplikacija pritisne se na listen i onda on slusa cca 15 sekundi i nakon toga analizira. znaci nema onih gluposti da se preko moba mora snimiti zvuk pa onda onda otvorit aplikaciju i trazit taj file i otvarat ga. s domacim pjesmama bas i ne radi ali sa stranim radi predobro, od cca 50 pjesama nasao je 48! a i zvuk ne mora biti nesto posebno glasan.
kada hocete instalirati prebacite i jar i jad file u mob (npr u drugo) i onda preko moba pokrenite jad file.
evo i linkova:
176x220 http://rapidshare.com/files/18514739...ID_176x220.rar
240x320 http://rapidshare.com/files/18514952...ID_240x320.rar
Zadnji uredio uroszg : 18-01-2009 u 01:39
Sta je ovo "thanks.rar" unutar svakog od ova dva RAR-a, i koji je password za njega? Unutra je neka slika (car.bmp), ne znam sto je na njoj jer je u RAR-u zasticena passwordom. Ne cini se da sluzi icemu, samo bespotrebno povecava velicine fileova (ovako su veliki oko 5.5 MB, a bez toga bi bili oko 200-300 kB).![]()
mene taj program strasno iritira..jer se nalazi kao shortcut u meniju..kako ga ukloniti i zamijeniti drugim programom..da li je moguce?
zzzzzZ
moram priznati da ne kuzim sto ste tocno muci, ali..
ak te muci shortcut do tog programa u shortcut izborniku, jednostavno dodji do njega i stisni C..
ak te muci to sto se nalazi u entertainment djelu menija, od tamo ga mozes pobrisati editiranjem menu.ml file-a, editiranjem menu.ml takodjer mozes dodati i shortcut na druge programe(naknadno instalirane java programe)
Sto sve skupa nije bas tema ove teme...
W995 ima WIFI skojim sam spojen na kucnu mrezu i na internet TrackID radi fenomenalno bez ikakve naplate i iznenadjujuce brzo pronadje rezultat
Bookmarks