meni ne radi internet ni trackid jer mi nije namještena internet postavka zna li ko šta reba tamo napisat za mob SEw610i
meni ne radi internet ni trackid jer mi nije namještena internet postavka zna li ko šta reba tamo napisat za mob SEw610i
Kao prvo, ne znam zasto dizes ovoliko staru temu, i to jos sa necime sto prakticki nema veze s temom.
Kao drugo, vec je nekoliko puta opisano kako sloziti GPRS postavke, drugi put prvo potrazi:
- http://postavke.vip.hr/
- http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723484&idnews=202371
Ovo je za VIP, buduci da nisi naveo ni kojeg operatera koristis...
nema potrebe zvati službu kada treba upisati jednu adresu u account i to može ovdje saznati bez da ga tlače ovi iz SZK-a
Zadnji uredio wildbabe : 24-02-2008 u 21:42
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Dobro, shvatili smo, treba poslozit postavke za GPRS, ali to nije tematika ove teme.
Molim drzati se teme.
![]()
Moze biti sa radija ako je TrackID onaj ugradjeni u firmware a ne kao posebna Java aplikacija.
Ako je u pitanju Java aplikacija, mogu se koristiti samo prethodno snimljeni zvukovi.
ljudi pomoc nemogu jednostavno niti jednu pjesmu nacikaze ovako:
begin log
open socket
IOException:
on 200.250.234.18:3128
try again or change
proxy end log
pomoc poslali su mi postavke iz vipa i sve jedno nemogu sto da napravim?
obaram ljude s nogu...
POTPIS:strojnica
To je onaj TrackID pisan u Javi? Nazalost, njemu treba anonymous proxy da bi radio, a ovaj defaultni (200.250.234.18:3128) je ocigledno mrtav. Ni meni nije nikako radilo kad sam isprobavao. Nema to veze sa VIP-om ni njegovim postavkama. Nadji anonymous proxy koji radi, upisi ga u postavkama aplikacije, i to je to.
Zadnji uredio ravilov : 24-03-2008 u 02:13
koliko vama oduzima na t-mobilu para za tu uslugu kad provjerite? meni oko 4 kn?dali je to normalno ili?![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
http://www.google.hr/search?client=f...ra%C5%BEivanje
Google is your firend
ja imam na W910i tu opciju i probao sam..ta funkcija nije besplatna..skida ti pare koliko imaš prijenosa podataka..ja sam se tako zeznuo išao sam probat da vidim kako to šljaka,a nisam išao pogledat koliko para imam i probao sam tri puta i skinulo mi je oko 7 kn..
Pa nitko nije ni rekao da se promet ne naplacuje, samo da je usluga besplatna.
Podrazumijeva se da ce ti operater naplatiti promet, nema nikakvog razloga da ne naplati...
Dakle, stvar je besplatna jednako koliko i skidanje besplatnih sadrzaja (slika, melodija, igara) mobitelom sa interneta.
Zadnji uredio ravilov : 25-03-2008 u 03:49
da li se TrackID moze koristit na drugim mobitelima npr. motorola,samsung,nokia,... ?
Java verzija vjerojatno moze.
Ovo je SE podforum, dakle krivo mjesto za ovo pitanje.
Na koji nacin mogu u potpunosti uklonit tu opciju/aplikaciju sa W580?
koliko ja znam nikako! uostalom zasto bi to radio. ako ti se ne svidja nemoj ju koristit, kako ti moze smetat uopce?!?!
cvita
mozda mu neko ide bezveze pa mu trosi pare
mozes maknut tu opciju editiranjem menu.ml- a
samo izbrisi cijeli odlomak di pise track id
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
e hvala![]()
gdje da nadem track id za w900i ja ga nemam na mobu??
HM STA BI TU NAPISO A NIS..... OSIM W900 JE ZAKON I POMAGAJTE OKO POTRAZNJE PATCHA
ovo sam prvo naso, ak oces- potrazi negdje drugdje (ovo je mozda na ruskom, nemam pojma)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
skino sam to i sad mi javlja error:java.io.IOException:Couldn't write to socket.sta znaci to??to kad ubacim pjesmu i trazi ju pa onda pise
HM STA BI TU NAPISO A NIS..... OSIM W900 JE ZAKON I POMAGAJTE OKO POTRAZNJE PATCHA
To je zbog proxyja. Pogledaj par postova gore.
a ok...nisam nis naso al ok
Bookmarks